Družabni dogodki

Zimzelena ljubezen

Zimska poroka v pravljični pokrajini mariborskega Pohorja. Romantična zaobljuba med krošnjami. Ali poletna poročna pravljica v čarobnem zimzelenem gozdu. Čudovite restavracije s sončno teraso in pogledom na visoka drevesa, ki šepetajo svoje ljubezensko zgodbo, vrhunska kulinarika in prijazno osebje, ki vam bo izpolnilo tudi najbolj skrite želje in pričaralo nepozabno doživetje, ki se ga boste spominjali vse življenje in o njem pripovedovali svojim zanamcem.

Za vas imamo pripravljeni dve ponudbi.

Našo Gozdno poročno pravljico, ki zajema vse od nočitev, dekoracije, civilnega obreda, do sprejema z aperitivi in pogostitve ob sprejemu, poročnega obeda in poročne sladice.

Kot tudi ponudbo, kjer si iz nabora prav vseh naših storitev lahko sestavite svojo poročno pravljico.

Za poročno slavje kreirano po lastnih željah nam pišite na laurac@resort.si ali pokličite na 040 519 145.

Praznovanja & ostali veseli dogodki

Na Pohorju že od nekdaj radi praznujemo in se veselimo ob posebnih priložnostih. Odličen ambient, dobra družba in slastne dobrote bodo razveselile prav vsakega povabljenega. Pridružite se nam in praznujte svojo obletnico, rojstni dan ali katerokoli drugo priložnost.

Ključne informacije:

  • Kje? V restavraciji Bolfenk ali restavraciji Videc
  • Kdaj? Ob vaših posebnih priložnostih.
  • Cena? Od 25 € na odraslo osebo.

Potrebna je predhodna rezervacija mize. Prosimo pokličite in najavite svoj prihod na 02 603 55 00 ali na info@resort.si.