PRAVILA IN SPLOŠNI POGOJI za sodelovanje v NAGRADNI IGRI

»Promocija TURISTIČNI BON PAKET – WELLNESS & SPA FAMILY APARTMENTS BOLFENK****«

I. Splošni pogoji, nagrada in pravila sodelovanja v nagradni igri

 1. člen

Po teh pravilih prireja 5 START d.o.o. – PE POHORJE VILLAGE WELLNESS & SPA RESORT, Hočko Pohorje 133, 2208 Pohorje, Slovenija (v nadaljevanju »Pohorje Village«) nagradno igro v reklamne namene, na področju Republike Slovenije.

Pravila nagradne igre so dostopna na spletni strani Pohorje Village – povezava: https://pohorjevillageresort.si/nagradna-igra/, za dodatne informacije pa lahko zainteresirana oseba tudi piše na info@resort.si.  Nakup ni pogoj za sodelovanje.

 1. člen

Ta nagradna igra se izvaja v reklamne namene z naslednjo NAGRADO:

–              TURISTIČNI BON PAKET v vrednosti 280 € v WELLNESS & SPA FAMILY APPARTMENTS BOLFENK**** (1/3+2 APARTMA), – PE POHORJE VILLAGE WELLNESS & SPA RESORT, Hočko Pohorje 133, 2208 Pohorje, Slovenija.

PAKET VKLJUČUJE:

  • 2 NOČITVI V NADSTANDARDNIH POLNO OPREMLJENIH APARTMAJIH z dodatnimi ležišči, s prostornim BALKONOM ali TERASO S POGLEDOM
  • KAMIN
  • POSTELJNINO
  • vsak dan bivanja 3 URNI VSTOP NA OGREVAN BAZEN energenizirano pohorsko vodo
  • izposojo NORDIJSKIH POHODNIH PALIC
  • priročnik z navodili in zemljevidom ENERGETSKE POTI BOLFENK
  • brezplačno uporabo OTROŠKE POSTELJICE
  • neomejeno uporabo hitrega brezžičnega interneta
  • PARKIRNO MESTO neposredno ob apartmajski hiši
  • 10% popust na WELLNESS STORITVE
  • KONČNO ČIŠČENJE

DOPLAČILA, ki niso vključena v nagrado:

 • turistična in promocijska taksa – 1,5 € / osebo / dan, otroci od 7. do 18. leta 0,75 € / otroka / dan
 • prijava gostov: 1,00 € / osebo
 • kosilo – 15,00 € / osebo, za otroka od 2. do 12. leta – 10,00 €
 • OBILEN SAMOPOSTREŽNI ZAJTRK poln lokalnih dobrot za zgolj 9,00 € / osebo / dan
 1. člen

Nagradna igra bo posebej za promocijo ustvarjena na Facebook strani POHORJE VILLAGE WELLNESS & SPA RESORTa – »@pohorjevillageresort« in bo potekala v času od 02.07.2021 do vključno 12.07.2021. Oglaševala se bo tudi na drugih spletnih straneh in spletnih družbenih omrežjih. V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki so uporabniki spletne skupnosti Facebook in ki bodo od 02.07.2021 do vključno 12.07.2021: všečkale Facebook stran »@pohorjevillageresort«, všečkale objavo nagradne igre na Facebook strani »@pohorjevillageresort« ter v komentar pod objavo označile 4 osebe, ki bi jih želele povabiti s sabo.

 1. člen

Ena oseba lahko osvoji le eno nagrado. V kolikor se pri žrebu pojavi dvakrat, osvoji nagrado naslednji na lestvici oziroma naslednji izžrebanec. 5 START d.o.o. – PE POHORJE VILLAGE WELLNESS & SPA RESORT si pridružuje pravico, da z izločitvijo iz igre kaznuje vsak sum ali izvedbo goljufije v nagradni igri. Izmed vseh zapisanih komentarjev, bomo izžrebali nagrajenca/ko, ki bo prejel/a nagrado iz 2. člena tega pravilnika. Rezultati nagradne igre so dokončni.

II.  Nagradno žrebanje in prevzem ter koriščenje nagrade

        5. člen

Nagradno žrebanje, ki bo potekalo s pomočjo avtomatskega žreba preko spletnega sistema  Fan Page Karma in v katerega bodo vključeni vsi sodelujoči, bo potekalo 12.07.2021. Podeljena bo nagrada, ki je navedena v 2. členu tega pravilnika. Nagrajenec/ka bo o osvojitvi nagrade obveščen/a z odgovorom na njegov/njen komentar pod objavo – s pomočjo sistema Facebook.

Za sodelujoče v nagradni igri veljajo pogoji in pravila spletne skupnosti Facebook. Organizator ne nosi nobene odgovornosti za spoštovanje le-teh s strani sodelujočih niti za kakršnekoli posledice, nastale kot rezultat objave prispevkov na spletni skupnostih Facebook. Organizator nagradne igre ne prevzema nobene odgovornosti za delovanje spletne skupnosti Facebook.

 1. člen

Pridobljeno nagrado je možno izkoristiti do 29.10.2021 od prejema in po vnaprej dogovorjenem terminu z nastanitvenim objektom, ki nagrado podarja in od podelitve nagrade naprej tudi vodi komunikacijo s prejemnikom nagrade.

V kolikor nagrajenec nagrade ne prevzame do določenega datuma, se nagrada izniči. Nagrajenec ni upravičen do nadomestne nagrade. Nagrade ni možno izplačati. Nagrajenec ni upravičen do nagrade v primeru, da se ne strinja s sprejemom nagrade, ne posreduje vseh zahtevanih podatkov ali posreduje lažne podatke. Prav tako nagrajenec ni upravičen do nagrade, če krši pravila in pogoje nagradne igre. V teh primerih se nagrada ne podeli. Nagrade ni mogoče menjati za gotovino, niti prenesti na tretjo osebo.

III. Varstvo osebnih podatkov

 1. člen

Prireditelj nagradne igre se zavezuje, da bo osebne podatke, zbrane v okviru te nagradne igre, varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Sodelujoči v nagradni igri soglašajo, da organizator kot upravljavec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 94/2007- UPB1). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Organizator lahko obdeluje zbrane podatke v namene obveščanja o nagradni igri, obveščanja o ponudbi, novostih in ugodnostih ter v druge trženjske namene. Nagrajenec nagradne igre dovoljuje slikanje in snemanje za promocijske aktivnosti organizatorja ter uporabo vseh slik, posnetkov in podatkov za promocijske aktivnosti organizatorja.

 1. člen

V primeru sporov, ki bi nastali v zvezi z nagradnim žrebanjem, je pristojno sodišče v Mariboru.

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da v vsakem trenutku spremeni pogoje nagradne igre iz vsebinskih, komercialnih ali tehničnih razlogov.

Pravila pričnejo veljati 02.07.2021.

5 START d.o.o. – PE POHORJE VILLAGE WELLNESS & SPA RESORT                         Pohorje, 01.07.2021

Scroll to Top