Poslovni dogodki

Zeleni dogodki

Šepet vetra med pohorskimi smrekami, petje ptic, svežina neokrnjene narave in prijetna tišina bodo poskrbeli, da bo vaše poslovno srečanje ostalo še dolgo v spominu udeležencev in poslovnih partnerjev. Prostorne dvorane z najsodobnejšo avdio-video opremo in velikimi okni s pogledom na zeleni gozd, bo umiril misli in povečal produktivnost in koncentracijo. Dnevna svetloba, prijetna gozdna klima in lokalna prehrana med delovnimi odmori, pa bodo vašemu dogodku dodali zeleni pečat.

LISIČKA

KINO:  70 oseb
U postavitev:  22 oseb
OMIZJE:  24 oseb
ŠOLSKA:  24 oseb

JURČEK

KINO:  50 oseb
U postavitev:  16 oseb
OMIZJE:  24 oseb
ŠOLSKA:  30 oseb

GOBAN

KINO:  50 oseb
U postavitev:  16 oseb
OMIZJE:  24 oseb
ŠOLSKA:  30 oseb

GOLOBICA

KINO:  120 oseb
U postavitev:  / oseb
OMIZJE: / oseb
ŠOLSKA:  80 oseb

CENIK

CENA NAJEMA / URO:   od 45,00 €
CENA NAJEMA / DAN:   od 270,00 €

TEHNIČNA OPREMA:

 • projektor, platno in ozvočenje
 • hiter poslovni WiFi
 • v sejni sobi Lisička 2 prevajalski kabini
 • Klima

DODATNO:

 • Parkirna mesta za vse udeležence – brezplačno
 • Posebna poslovna ponudba kavnih odmorov in pogostitev
 • Covid 19 garancija / visok standard čistoče in upoštevanja priporočil NIJZ
 • Posebna ponudba wellness razvajanj
 • Širok nabor team building programov

Zakaj zelena poslovna srečanja?

V SKRBI ZA ZELENO

 • v sejnih sobah so nameščeni koši za ločevanje odpadkov
 • zmanjšujemo uporabo flip chart papirja
 • seminarske prostore ogrevamo po potrebi
 • ponujamo regijsko pogojeno prehrano
 • varčujemo z energijo
 • poslužujemo se team buildingov v naravi
 • pri kavnih odmorih ne uporabljamo plastike
 • zaradi ugodne lege in vedno primerne temperature se trudimo čim manj uporabljati klimatske naprave

Kavni odmor

KLASIČNI ODMOR
5.00 €

Kava, čaj, mleko, med, limona, steklenička naravne ali mineralne vode.

ZA LAŽJI ZAGON DNEVA
5.80 €

Kava, čaj, mleko, med, limona, 1 steklenička naravne ali mineralne vode, sok (pomarančni ali jabolčni), masleni mini rogljiček in mini masleni rogljiček polnjen.

SLADKI ODMOR DNEVA
8.00 €

Kava, čaj, mleko, med, limona, 1 steklenička naravne ali mineralne vode, sok (pomarančni ali jabolčni), sezonsko sadje, domač šmorn + preliv, sezonski sladki kozarčki.

VITALNI ODMOR
8.00 €

Kava, čaj, mleko, med, limona, 1 steklenička naravne ali mineralne vode, limonada z meto, domač jabolčni sok, sadna nabodala, sadni in zelenjavni smoothie, celo sadje.

PRISTNI POHORSKI OKUSI (vse lokalno iz bližnjih kmetij)
15.00 €

Kava, čaj, mleko, med, limona, 1 steklenička naravne ali mineralne vode, kruhki z domačo zaseko, domači siri (2-3 vrste), domači lokalni suhomesnati izdelki (salame, bunke, dimljena slanina) 1 vrsta domače potice (potratna / orehova / pehtranova / rožičeva).

DODATNA PONUDBA
cena na povpraševanje
 • Sadje
 • Suho sadje
 • Krhki flancati
 • Domače čajno pecivo
 • Mini kanapeji
 • Mesni/vegi sendviči
 • Slano pecivo (polžki s skuto, zavihančki s šunko in sirom, mini bruskete)
 • Pršut na grisinu
 • Rogljiček
 • Sladko pecivo (jabolčna/skutina/ višnjeva pita, sadni kruh, princeske)

Zaupajte nam podrobnosti vašega seminarja, izobraževanja, poslovnega sestanka, konference ali poslovno zaključne zabave in pripravili vam bomo neobvezujočo ponudbo, ki vas bo prepričala k rezervaciji.

Tel.: 02 603 55 00  ali  info@resort.si

Team building

Team bonding in motivacijska doživetja, ki bodo vašo ekipo več kot povezala.
AKTIVNI TRIO

XXL NOGOMET, MONSTER ROLLER SPUST, VODEN SPREHOD DO SLAPA SKALCA

Naša preverjena ekipa animatorjev poskrbi za prijetno aktivno druženje in tekmovalno vzdušje.

XXL nogomet je za ekipo na voljo na večnamenskem igrišču, ki se nahaja v centru Resorta, medtem, ko je pa za skupino organiziran Monster Roller spust skozi Resort vse do cerkvice Sv.Bolfenka.

Aktivnosti se lahko razširijo tudi na hokej na travi in razne druge zabavne igre na prostem.

 

ASTEYA YOGA - Anja Kaloh

VODENA SKUPINSKA PRAKSA JOGE

Anja se čuti globoko povezano z naravo, njeno energijo in bitji v njej. Naravo spoštuje in sprejema kot veliko učiteljico, zato namenoma v njej preživi veliko časa. Biti priča njenemu neprestanemu spreminjanju, prerojevanju, obnavljanju in sprejemanju tega kot nekaj naravnega, se ji zdi nekaj izjemnega in mogočnega. V naravni tišini se počuti najbolj povezana sama s seboj.

Delavnica vključuje:

 • Sprostitev in krepitev fizičnega telesa preko asan – jogijskih položajev
 • Meditacijo, pranajamo – vodeno dihanje
 • Uporabo ročnih muder, kot dodatno energijsko podporo;
 • podporo zvončka Koshi ali Zaphir za globljo sprostitev;

VODENA KOLESARSKA TURA

Ob spremstvu lokalnega kolesarskega vodnika boste odkrivali skrite kotičke Pohorja, ki so polni čudovitih razgledov, lokalnih  postojank in starih koč, ki vam bodo povrnile moči, ter vas očarale z domačo ponudbo in okusi.

Premagovanje hribov bo s pomočjo e-koles, ki jih skupina uporablja, lahkotno lahko.

 

JOGA SMEHA

Delavnica je sestavljena iz:

1.Interaktivnega zabavnega predavanje s prezentacijo cca 10 min: Kaj je smeh, kje nastaja? Smeh kot vzvod za kreativnost. Vpliv smeha na telo, počutje in spomin. Igrivost pozabljena aktivnost. Kako s smehom predihati možgane in se sprostiti.  Smeha se lahko naučimo – povezava misli telo in obratno.  Smeh kot orodje za lažje in učinkovitejše učenje, sodelovanje.

2. Igrivih vaj smeha, ki skozi dinamiko pripeljejo do igrivosti, sprostitve in povezanosti. Zabavne vaje smeha potekajo tako da udeleženci delajo vaje – lahko statično na mestu ali se premikajo po prostoru. Smejanje v skupini privede s pomočjo očesnega kontakta do smeha, tudi pri tistih, ki jim do njega ni. Namen vaj je udeležence pripraviti do smejanja, jih naučiti kako sebe spraviti v smeh in kako nenazadnje kako se začeti smejati, če nam do tega ni. Udeleženci se sprostijo, nasmejijo, povežejo, dobijo navodila kako vaje uporabljati tudi doma oz v službi.

MATEJ LUNEŽNIK - MENTALNI TRENER

V podjetju Mentalni trener so aktivnih na več področjih, ki so v veliki meri vezana na človekovo psihično delovanje. Zraven športne psihologije se osredotočajo tudi na mentalne priprave posameznikove, tako vrhunske športnike, menedžerje, vodstveni kader, zaposlene ali enostavno tiste, ki bi se želeli naučiti, kako se soočati s stresnimi situacijami in kako optimalno delovati. Nudijo različna strokovna IZOBRAŽEVANJA. Predvsem se posvečajo temam, ki se vežejo na stres pri delu, motivacijo za delo, učinkovitost tima, pa tudi treninga vodenja in učenja sposobnosti vodenja, ki ne temelji le iz pozicije moči, temveč učinkovito išče načine, kako v vsakem posamezniku poiskati njegove individualne značilnosti in njegov optimum. Vse to dosegajo skozi strokovna in kvalitetna izobraževanja, ki potekajo v obliki predavanj in delavnic. S pomočjo strokovnih psiholoških prijemov in posebnih aktivnosti poskrbijo tudi za bolj učinkovito delovanje delovnega tima, kar dosežemo preko zanimivih in izobraževalnih TEAM BUILDING PROGRAMOV.

DEGUSTACIJA Z OGLEDOM VINSKE KLETI

V sklopu poslovnih dogodkov v Pohorje Village Resortu organiziramo vinske degustacije Vinarstva Frešer, kjer vas bo dihjemajoč pogled na pokrajino, ki nas obdaja, prepričal, da se k nam spet vrnete. Spoznajte številne lepote, ki vam jih ponuja Pohorje, edinstveno doživetje pa zaokrožite z degustacijsko ponudbo vinarije Frešer.

Pravijo, da je v vinu ujetega veliko znanja in skrivnosti, ki jih želijo deliti z vami. Za vse ljubitelje vinske kapljice organizirajo voden ogled vinarije Frešer in vodeno vinsko degustacijo ob spremljavi domačih dobrot njihove kmetije.

ISKANJE SKRITEGA ZAKLADA

Go Team aplikacija vodi ekipe do različnih točk, na katerih se sprožijo GPS izzivi v obliki vprašanj, namigov ali slik.  Trenerska ekipa v bazi spremlja uspehe in trenutno lokacijo ekip. Naloge na poti so zelo raznolike, tako bo vsak udeleženec lahko prispeval svoj delček.

 

IGRE BREZ MEJA

ETC Olimpijada so »Igre brez meja« vašega podjetja. Kjer zaposlene razdelijo v skupine, ki med seboj tekmujejo v različnih zabavnih nenavadnih športih. 

ETC Olimpijada je primerna za zunanje dogodke, kjer želite animirati večjo skupino ljudi. Število in izbiro iger določimo skupaj glede na vaše želje, pri tem pa upoštevamo interese podjetja, sposobnosti zaposlenih in dinamiko srečanja.

SARA RUTAR Masterchef zmagovalka - KUHARSKA DELAVNICA

Vedno nasmejana, energična Primorka, ki ljubi dobro hrano bo skupino popeljala skozi posebne tehnike kuhanja, priprave sladic ali celo outdoor cookinga.

Razdeljeni v manjše skupine se boste pomerili med sabo v kuharskih sposobnostih, katerim ne manjka smeha, kot tudi ne glasbe in pijače.

Pravi, da je njeno poslanstvo širjenje ljubezni do kulinarike med vas. Preizkusite jo.

TOP AVANTURA

Opremljeni s fotoaparati in rezdeljeni v skupine 3-7 oseb se boste spopadli s časom in desetimi nenavadnimi nalogami, ki bodo ta dan odločale o vaši usodi. Vaše aktivnosti bodo spremljali sodniki. Dinamičen in atraktiven program, ki vas enostavno ne more pustiti na cedilu. Je garancija za popoln odklop in nepozabno izkušnjo, ki se jo boste še dolgo z veseljem spomnijali.

ANTISTRESNI DAN

Izklop digitalnih naprav in preživet čas brez pametnih telefonov. Antistresni dan vam daje priložnost, da stopite v stik z naravo in sodelavci. Preizkusili se boste v različnih spretnostih, pri katerih se boste morali zanesti na svoj instinkt in pokazati svoja intuitivna dejanja. Po delavnici sledi krajši sprehod do gozdne jase kjer vas bo čakala vaditeljica joge in vam pokazala nekaj vaj. Ob koncu programa sledi razprava o vaših izkušnjah tekočega dne in o tem kako obvladujete stres v službi in vsakodnevnem življenju.

ADVENTURE RACE

Je hitrostno orientacijsko tekmovanje, pri katerem je naloga ekip ta, da v čim krajšem času premagajo zastavljeno pot. Skozi druženje je potrebno kolesariti, plezati, pokazati spretnost v orientaciji in še marsikaj.

SKUPINSKO SLIKANJE

Vašo ekipo čaka val kreativne energije in norih ide, ko boste postavljeni pred zapleteno umetniško preizkušnjo: razdeljeni v skupine morate naslikati posamezne odseke slike, ki sestavljeni skupaj tvorijo veliko umetnino. Razdeljeni v skupine boste prejeli vse kar pravi slikar potrebuje – slikarska platna, barve, čopiče, krede, zaščitno opremo. Skupinska slika kot zaokrožena celota uprizarja v naprej izbrano sporočilo, ki ga s sodelovanju z vami in slikarjem, ki je prisoten na dogodku, v naprej določimo.

SIMPLEX METODA

Iščete nove ideje? Aktivne delavnice za razvoj kreativnega mišljenja, ki imajo za cilj udeležence naučiti uporabo psiholoških orodij za spodbujanje ustvarjalnega razmišljanja v poslovnem in zasebnem svetu.

AKTIVACIJA HUMORJA

Številne raziskave so pokazale, da uporaba humorja izboljšuje odnose v ekipah, povečuje inovativnost, pospešuje uspešnost prodajalcev in zvišuje pogajalsko moč direktorjev. Okrepite smisel za humor v vaši ekipi. Program poteka v obliki nekaj urne strokovne delavnice, v kateri boste našli ali okrepili vaš lasten smisel za humor ter se pripravili za uporabo novih znanj v vsakodnevnem življenju.