WELLNESS CENTER

Ekstremna finska savna 90°C, Kromoterapevtska savna 75°C, Turška parna kopel 45°C, Aroma parna kopel 50°C in Hamam savna, ledena jama, ohlajevalni Kneipp bazen, tepidarium, terasa.

V prostoru ločenem prostoru se nahaja še maroški Hamam, katerega najem / uporaba je možna zgolj s privat zakupom. Oglejte si ponudbo Hamam razvajanja (nižje spodaj).

ODPIRALNI ČAS

PON - PET: 14.00 - 20.00
SOB - NED: 12.00 - 20.00

Zaradi zagotavljanja ukrepov preprečevanja širjenja okužbe je število mest v Wellness centru omejeno zato je obvezna predhodna rezervacija.

Trenutno veljajo ukrepi, za katere se nadejamo, da kaj kmalu ne bodo veljali več, da je vstop v Wellness hišo dovoljen zgolj ob predložitvi potrdila o preboleli okužbi s Covid-19 ali potrdilo o cepljenju ali potrdilo o negativnem hitrem (tudi PCR) testu Covid-19.

Veselimo se vašega obiska, prosimo najavite nam vaš prihod na 02 603 55 00 ali info@resort.si.

KONTAKT

Tel.: 02 603 55 00

E-mail: info@resort.si

Hočko Pohorje 132, 2208 Pohorje

Posebna ponudba

HAMAM RAZVAJANJE V DVOJE
180,00 € / paket / 120 min

Ali si želite doživeti nekaj sproščujočih trenutkov? Dvourno razvajanje v turški kopeli, posebej rezervirani za vaju, je namenjeno prav vama. Prostor je sestavljen iz zasebne turške kopeli in intimnega počivališča. Obljubljamo vam čudovit romantični ambient za sprostitev ob soju sveč.

Ritual se prične s savnanjem v parni kopeli , kjer se razvajata s pilingi in medenimi oblogami, ki so pravo razkošje za kožo. Na koncu vas posladkamo s sladkim presenečenjem in kozarčkom izbrane penine.

 

Izpolnimo vam lahko tudi dodatne želje po cvetju, pijači ali prigrizkih. Prosimo vas za rezervacijo vsaj 24 ur pred načrtovanim obiskom.

KONTAKT

Tel.: 02 603 55 00

E-mail: info@resort.si

Kaj vas čaka?

Čutno Hamam razvajanje je namenjeno paru oz. dvema osebama.

Postopek tradicionalnega maroškega hamam rituala se prične s tuširanjem po katerem boste pospremljeni v Hamam prostor in savno, v kateri sledi 15 minutno savnanje. Po parni kopeli se boste udobno namestili na rob ogrevane keramične mize kjer se izvede 5 minutno kneippanje – izmenično polivanje s toplo in hladno vodo. Nato se izvede piling celega telesa s kesse rokavicami in črnim milom iz črnih oliv in evkaliptusa (20min). 

Nato ponovno sledi 15 minutno savnanje ter za tem kneippanje. Takrat ste pripravljeni na masažo z oblogo iz maroskega peska in rožne vode – lahko se nanese tudi na lase (20min). 

Za tem sledi vnovično savnanje, tuširanje in počitek, ki bo podkrepljen z izbranimi čaji, napitki in sadjem. 

 Za konec pa vas še čaka 30 minutna sprostilna masaža celega telesa s toplim arganovim oljem. 

PREMIUM POROČNI HAMAM
390,00 € / paket / za dve osebi

Presežkov polno, izvirno in osebno darilo, ki bo ostalo v spominu za vedno. Primerno kot darilo več družin skupaj.
 
Razvajanje za mladoporočenca vsebuje:
  • nočitev v razkošni premium dvoposteljni sobi s teraso v Spa & Wellness hotelu Bolfenk****,
  • bogat samopostrežni zajtrk poln lokalnih dobrot, ki je lahko postrežen tudi v sobo
  • romantična večerja v soju sveč in kulinaričnih presežkov
  • vstop v WELLNESS HIŠO – Tišina gozda (Spa in Wellness neomejeno) kjer mladoporočenca čaka čutno Hamam razvajanje v turški kopeli z intimnim počivališčem.
 
Ritual se prične s savnanjem v zasebni parni kopeli, kjer se par razvaja s pilingi in medenimi oblogami, ki so pravo razkošje za revitalizacijo kože, nadaljuje se z masažo in zaključi s sproščanjem.
Scroll to Top