Splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI

Na dan prihoda je sobo ali apartma možno prevzeti po 15.uri / zadnji dan jo/ga je potrebno zapustiti do 10. ure.

Prosimo, da se ob prihodu oglasite na centralni recepciji Pohorje Village Resorta, ki se nahaja v Wellness & Spa Hotelu Bolfenk****.

Naslov: Hočko Pohorje 133, 2208 Pohorje.

Veselimo se vašega prihoda.

S potrditvijo rezervacije se strinjate s temi splošnimi pogoji, ki so objavljeni nižje spodaj.

NAČINI PLAČILA

Plačilo s TURISTIČNIMI BONI je možno in dobrodošlo.

Hotel sprejema plačila z naslednjimi kreditnimi karticami: Visa, Euro/Mastercard, Maestro in JBC.

Hotel si pridržuje pravico, da pred avtorizira kreditno kartico ob rezervaciji, kadarkoli pred prihodom ali tekom bivanja gosta v hotelu.

Vse navedene cene, ki so zapisane na naših ponudbah in na spletni strani so izražene v evrih (€, EUR) in vključujejo DDV.

ODPOVED ALI SPREMEMBA REZERVACIJE

V terminu bivanja do 27.12.2021 je možno rezervacijo brezplačno odpovedati do 4 dni pred prihodom. 3 in manj dni pred prihodom ali ne-prihoda gosta, se zaračuna 100 % celotnega zneska rezervacije.

V terminu Novega leta (28.12. – 02.01.2022), je potrebno 100 % predplačilo celotnega zneska rezervacije v roku 7 dni od opravljene rezervacije. Rezervacija opravljena za ta termin bivanja nima možnosti brezplačne odpovedi, ne glede na to, kdaj bi bila odpovedana. Je rezervacija brez možnosti vračila sredstev, modifikacije rezervacije ali brezplačne odpovedi.

V zimskih terminih bivanja (od 02.01. do 15.03.2022) je potrebno plačilo avansa / predplačila, v višini 30% celotnega zneska rezervacije v sedmih dneh od opravljene rezervacije. Rezervacijo je možno brezplačno odpovedati do 21 dni pred prihodom.

Za vse rezervacije (tudi te opravljene za termin Novega leta) nudimo Covid garancijo – v kolikor pride do ukrepov v skladu s preprečevanjem širjenja Covid 19 virusa in s tem, do zapiranja hotelirskih dejavnostih kot tudi ostalih ukrepov s katerim bi bil prihod gostov v naše namestitve bil omejen – zagotavljamo 100% vračilo vplačanih sredstev.

Za spremembo ali odpoved rezervacije se lahko obrnete neposredno na hotelsko recepcijo Pohorje Village Resorta (E: info@resort.si, T: 02 603 55 00). V kolikor rezervacija ni odpovedana v določenem časovnem roku, kot sledi opredeljeno zgoraj, oziroma, če se gost v namestitvi sploh ne prijavi, bo Resort gostu obračunal 100% znesek celotne rezervacije.

POLITIKA RESORTA

Našim gostom se trudimo zagotoviti izjemno varno, čisto in prijazno hotelsko izkušnjo. Ta pravila Resorta veljajo kot del naše obveze, ki nastane ob sprejetju vaše rezervacije. Kot gost našega letovišča in ob prijavi se strinjate z vsemi našimi pravili Resorta, pogoji in postopki. Ta pravila Resorta so predstavljena tukaj, da bi pripomogli k varnosti in zadovoljstvu naših gostov ter da bi zagotovili, da je vsak gost seznanjen z razumevanjem med Pohorje Village Wellness & SPA Resortom in gostom. Naša politika letovišča se lahko spremeni.

Za to politiko Resorta velja slovenska zakonodaja. Stranki se strinjata, da bo morebitne spore reševalo Okrožno sodišče v Mariboru.

RAZPOLOŽLJIVOST SOB IN PREZASEDENOST

Omejeno število ustreznih sob je lahko dodeljeno cenam, paketom ali promocijam in, ko se te dodelitve prevzamejo, se lahko preostale razpoložljive sobe ponudijo po višji ceni. Cene ne veljajo za skupine. V primeru ali nepredvidenih okoliščinah, ko je Resort prezaseden ali ne more imeti sob/apartmajev v skladu s to politiko zadrževanja sob, bo Pohorje Village Wellness & SPA Resort nastanil goste v hotelu/apartmaju primerljive ali višje kategorije na območju Pohorja ali Maribora za termin preprodanih noči.

ZGODNJA PRIJAVA

Zgodnja prijava je na voljo glede na razpoložljivost in je možna le po predhodnem dogovoru z recepcijo. V primeru zgodnje prijave (pred ali ob 12. uri) se zaračuna doplačilo v višini 50% vrednosti sobe/apartmaja na noč.

POZNA ODJAVA

Pozna odjava je na voljo glede na razpoložljivost in je možna le po predhodnem dogovoru s recepcijo. V primeru pozne odjave (po 10.00) se zaračuna dodatno plačilo v višini 100% vrednosti sobe/apartmaja na noč.

PRIJAVA GOSTOV

Od gosta, ki opravlja rezervacije, zahtevamo veljavne kontaktne podatke, vključno z imenom in priimkom, datumom rojstva, naslovom, vrsto in številko osebnega dokumenta, telefonsko številko in podpisom. Imena vseh gostov, ki bivajo v sobi ali apartmaju, morajo biti registrirana.

GARANCIJA REZERVACIJE

Vse rezervacije morajo biti zagotovljene z veljavno večjo kreditno kartico. Po vaši odjavi lahko bremenimo vašo kreditno kartico, če na vašem računu za sobo ostanejo neplačani predmeti.

POGOJI REZERVACIJE

Z rezervacijo v našem Resortu se samodejno strinjate z našimi določili in pogoji in potrjujete, da razumete naše pogoje rezervacije in ste jih sprejeli v svojem imenu in imenu vseh članov vaše skupine.

Med uporabo našega sistema spletnih rezervacij mora uporabnik pozorno prebrati podatke o stroških, preden zaključi postopek rezervacije. Pred rezervacijo je treba sporočiti morebitne posebne potrebe.

REZERVACIJE BREZ MOŽNOSTI VRAČILA SREDSTEV

V primeru, da gost ali naročnik opravi rezervacijo brez možnosti vračila denarja, bo letovišče gostu zaračunalo celoten znesek rezervacije na dan prejete rezervacije. Rezervacije brez možnosti vračila denarja ni mogoče spremeniti ali preklicati. V primeru spremembe ali ne-prihoda gostov takšne rezervacije Resort gostu ne bo vrnil vnaprej plačanega zneska in ga tudi ni mogoče prenesti na naslednje bivanje.

ODPOVED IN SPREMEMBA REZERVACIJE

Pohorje Village Wellness & SPA Resort ne odgovarja za vremenske razmere, osebne nujne primere ali spremembe urnika. Rezervacije je treba preklicati ali spremeniti v skladu s politiko odpovedi ali pogoji rezervacije, določenimi pri rezervaciji.

Pogoji odpovedi in spremembe se lahko razlikujejo; prosimo, preverite pogoje rezervacije, da vidite veljavne stroške odpovedi.

V primeru predčasnega odhoda hotel gostu ni dolžan vrniti stroškov predčasnega odhoda.

STROŠKI NE-PRIHODA

Če se ne boste prijavili na predviden datum prihoda za rezervacijo, zagotovljeno s kreditno kartico, bo vaša kreditna kartica bremenila pristojbino za ne-prihoda. Zaračunali vam bomo v skladu s pogoji odpovedi (preverite pogoje rezervacije).

PLAČILA

Vse rezervacije in registracije morajo biti zagotovljene z veljavno kreditno kartico. Kreditne kartice niso veljavne, razen če jih podpiše imetnik kartice. Gotovinsko (samo v evrih) plačevanje je dobrodošlo s podpisano in predavtorizirano kreditno kartico. Vsi gostje morajo predložiti veljavno večjo kreditno kartico in osebni dokument s fotografijo, ki ga je izdal državni organ, tudi če nameravate ob odjavi plačati v gotovini. Čeki in tuja valuta niso sprejeti.

SPREJEMAMO SLEDEČE KREDITNE KARTICE

Visa, Mastercard, Maestro, Diners club, Discover, UnionPay, JCB, Vpay, Maestro

Hotel si pridržuje pravico do predavtorizacije kreditne kartice pred prihodom.

CENE

Vse cene so navedene v evrih in vsebujejo DDV. Mestna taksa, promocijska taksa in prijavnina niso všteti v cene in jih je treba plačati posebej po ceniku. Cene se lahko zvišajo brez predhodnega obvestila. Cene, objavljene na spletnem mestu Pohorje Village Wellness & SPA Resort ali katerem koli drugem spletnem mestu ali promocijskem materialu, se lahko kadar koli spremenijo in se lahko po presoji Resorta povečajo ali znižajo.

Mestna taksa, promocijska taksa in pristojbina za prijavo

Plačilo turistične in promocijske takse je obvezna: velja za vse, ki bivajo v Resortu in jo pobere lastnik nastanitve. Znesek promocijske in turistične takse je 1,50 € / odraslo osebo / noč. Otroci med 7. in 18. letom plačajo le 50% celotnega zneska turistične in promocijske takse (0,75 € / otroka / dan), otrokoci do 7. leta so plačila turistične in promocijske takse oproščeni.

Prijava velja za vse goste, ki bivajo v Wellness & SPA Resortu Pohorje Village, ne glede na njihovo starost. Določeno je kot enkratno plačilo v višini 1,00 € / gosta / bivanje.

INVENTAR RESORTA

V vaši sobi ali apartmaji ni dovoljeno premikanje ali odstranjevanje pohištva. Ne v sobi / stanovanju ali med sobami / apartmaji. Prav tako ni dovoljeno premikati ali odstranjevati dekoracije ali električnih naprav ali jih uporabljati za druge osebne namene, kot so namenjeni. Naše osebje bo vse vrnilo na prvotno mesto, morebitna škoda pa bo bremenjena na vaši kreditni/debetni kartici.

PRAVICA DO ZAVRNITVE STORITVE

Pohorje Village Wellness & SPA Resort je v zasebni lasti in upravljanju. Pridržujemo si pravico, da komurkoli zavrnemo storitev iz katerega koli razloga(-ov), ki ne krši slovenske zakonodaje. Pohorje Village Wellness & SPA Resort ima politiko ničelne tolerance, v skladu s katero bomo zavrnili sprejem ali zavrnitev storitve ali namestitve v našem hotelu ali lahko odstranimo osebo brez povračila denarja, ki noče spoštovati razumnih standardov in politik, ki jih določa slovenska zakonodaja in lastniki za delovanje in upravljanje celotnega letovišča. Pohorje Village Wellness & SPA Resort bo zavrnil storitev ali izselil gosta: zaradi zavrnitve ali neplačila nastanitve, je pod vplivom alkohola, mamil ali drugih opojnih substanc in ravna neurejeno, da bi motil mir drugih. gostje ali ni v skladu z državnimi zakoni o alkoholu; deluje neurejeno, da moti mir drugih gostov; ne more ves čas ustrezno nadzorovati svojih otrok, hotel želi uporabiti za nezakonite namene; želi v hotel prinesti: nezakonito posedovano strelno orožje; ali nekaj, vključno z eksplozivno ali nevarno ali strupeno snovjo, kar je posedovanje prepovedano in je lahko nevarno za druge osebe; uniči, poškoduje, pokvari ali grozi, da škoduje lastnini letovišča ali gostom; povzroči ali dovoli osebam prekoračitev največje dovoljene zasedenosti sobe, noče upoštevati razumnih standardov ali politik, ki jih je za delovanje in upravljanje našega Resorta določil Pohorje Village Wellness & SPA Resort.

HIŠNI LJUBLJENČKI

Domače živali so dovoljene v apartmajih z doplačilom 10,00 € manjši hišni ljubljenček/dan. Ob rezervaciji mora biti jasno povedano ali zapisano, da bo goste spremljal hišni ljubljenček. Sobe, dovoljene za hišne ljubljenčke, so na voljo na zahtevo in jih je treba pred prihodom potrditi na recepciji. Pridržujemo si pravico, da zavrnemo večje hišne ljubljenčke ali hišne ljubljenčke, ki bi lahko bili nevarni ali motili mir drugih gostov.

POLITIKA KAJENJA

V skladu s slovensko zakonodajo Pohorje Village Wellness & SPA Resort deluje s Politiko prepovedanega kajenja v vseh notranjih prostorih (apartmaji, hoteli, depandance, SPA in wellness), vključno s: spalnicami za goste, znotraj javnih površin in hodnikov. Za rezidenčne goste, ki ne upoštevajo naše politike o prepovedjo kajenja, se k njihovemu računu doda 100 evrov za lažje čiščenje vsega mehkega pohištva za odstranjevanje vonja po tobaku. Cenimo vaše sodelovanje z našo politiko prepovedi kajenja in se vam zahvaljujemo, da ste naredili naš svet nekoliko bolj zelen.

POVROČENA ŠKODA

Kot gost Pohorje Village Resorta ste vi (ali katera koli druga oseba v vaši družini, ne glede na to, ali bivate v letovišču ali vas samo obiščejo), odgovorni za kakršno koli škodo, povzročeno naši lastnini. Pridržujemo si pravico, da obdržimo podatke o vaši kreditni ali debetni kartici, prikazani ob registraciji, in vam zaračunamo povzročeno škodo. Če se ta škoda razkrije po odhodu gosta, si pridržujemo pravico in nas pooblaščate, da bremenimo vašo kreditno ali debetno kartico za morebitno škodo, ki bi nastala v vaši sobi/apartmaju (ali kjerkoli drugje v Pohorje Village Resortu) – s tem opozarjamo za vso premoženjsko škodo, manjkajoče ali poškodovane predmete, pristojbino za kajenje, pristojbino za čiščenje, odškodnino za goste itd.

5 START d.o.o., PE: Pohorje Village Resort
Hočko Pohorje 133, 2208 Pohorje, Slovenija
ID za DDV: SI31767885
Davčni zavezanec: Da
Matična številka: 6324886001
IBAN: SI56 6100 0001 9320 322 (DH d.d.)
SWIFT: HDELSI22

Matično podjetje

5 START d.o.o.
Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Slovenija
ID za DDV: SI31767885
Davčni zavezanec: Da
Matična številka: 6324886001
IBAN: SI56 6100 0001 9320 322 (DH d.d.)
SWIFT: HDELSI22

 

 

 

L

živimo

zeleno

L

spoštujemo

naravo

L

uživamo

v ekipi