Gozdne dobrote

Tradicionalne jedi naših babic pripravljene na sodoben način, raznolika ponudba lokalnih jedi, dolgi in bogati hotelski zajtrki in pregrešno dobre sladice. Kulinarična ponudba v Pohorju Village Resortu nudi izbiro za vse okuse, starosti in želje in bo poskrbela, da od nas ne boste odšli lačni.

Štajerska kuhinja

Štajerska kuhinja je znana po polnih domačih okusih, ki nahranijo telo in dušo. Štajerska gobova juha, muškatna bučna, drobnjakova in seveda naša najljubša goveja juha domačimi rezanci. Domači skutini štruklji z jurčkovim ragujem, sočna pečenka s suhimi hruškami in pražen krompir s praženimi bučnimi semeni, pečen piščanec z mlinci in prekajena šunka ali sočna vratovina z domačimi svaljki. Za sladico pa šmorn s hišno hruškovo ali jabolčno čežano, pohorski pisker, domač jabolčni štrudelj, skutina gibanica, zdrobov puding z gozdnimi sadeži ali domači skutini polnjeni knedli z borovničevim prelivom. Ste že lačni?

Slavnostna silvestrska večerja v objemu gozdov

Svečana silvestrska večerja vključuje:  pijačo dobrodošlice – kozarec penine, pozdrav kuharja in samopostrežni bife, ki sestoji iz novoletnih hladnih predjedi, juh, bogatega izbora mesnih ter zelenjavnih jedi, prilog, solatnega bara in sladkega kotička. Za glasbeno spremljavo bo poskrbel DJ.

Trajanje: od 19:00 do 02:00

 Doplačilo za silvestrsko večerjo v višini 75,00 € za odraslo osebo in 50,00 € za otroka od 2. do 12. leta.

Informacije in rezervacije na 02/6035500 in info@resort.si