Team building programi na Pohorju

Zeleni team buildingi na Pohorju

Iščete način, kako okrepiti duh vaše ekipe in okrepiti vezi, ki omogočajo rast vašega podjetja? Pri nas, v čarobni pokrajini Mariborskega Pohorja, ponujamo neprekosljiv niz doživetij za krepitev ekip, ki spretno združujejo moč narave, wellnessa, pustolovščine in strokovnega coachinga. Dobrodošli v svetu inspiracije in prenove vašega tima.

Oglejte si spodaj nekaj naših klasičnih team building programov, katerim lahko dodamo cel niz le-teh.

Zaupajte nam vaše želje – pri nas je možno prav vse.

Raznolika izkušnja

Ravnovesje uma in telesa

 • Odkrijte napredne wellness tretmaje in najdite notranji mir v naši WellNest hiši dobrega počutja
 • Možnosti zakupa Sveta savn (do 40 oseb) s savna programi, z masažami in detox programom, joga delavnicami, dihalnimi vajami, zdravilnimi aroma meditacijami ter s stress – free programi.
 • Zagotovite ravnovesje z aktivnostmi, kot so sprehodi po gozdu bosi in terapevtske “krike v gozdu”.
 • Krepite veščine vodstva z osebnimi sejami coachinga, ki jih izvajajo priznani psihologi in coachi z mednarodnimi licencami.

Odklopite se in povežite

 • Napolnite svojo ekipo z ustvarjalnostjo na vadbah joge v sproščujočem gozdnem okolju, meditacijo čuječnosti in sproščujočimi dihalnimi praksami
 • Iščite adrenalinske izzive s padalskimi skoki in vožnjami s toplozračnimi baloni ali preizkusite zimske aktivnosti za krepitev ekip.
 • Poglobite svoje znanje na delavnicah, ki jih vodijo strokovni profesorji in se osredotočajo na strategijo, izboljšanje prodaje in premagovanje izgorelosti na delovnem mestu.

Gastronomski užitki

 • Odpravite se na organizirane pohode skozi slikovite pokrajine, ki jih prekinjajo gourmet postanki v kočah in turističnih kmetijah, vrednih Michelinovih zvezdic.
 • Voden sprehod do slapa Skalca/Framski slap, do slapa Šumik, večerni sprehod z lanternami do razgledne točke Habakuk – nočni razgled na mesto Maribor, voden pohod po Rozkini gozdni poučni poti z ogledom kraljice jelk – Trbisove jelke (visoka več kot 40m2), voden degustacijski pohod mimo Gostišča Jelka (domači Encijan), Hotela Tisa/bivši poštarski dom (domač borovničevec), mimo slapa Skalca do Mariborske Koče (domača srčna moč), do Pohorje Village Wellbeing Resorta (smrekov liker), voden pohod po Arehu, ogled cerkve Sv. Areha z zvonenjem na zvon želja.
 • Prebudite svoje čute z edinstvenimi kulinaričnimi izkušnjami, vključno z degustacijami vin v popolni temi, kjer bodo vsi vaši čuti prišli do izraza.

Odkrijte lepoto Maribora in okolice

 • Razširite svoje obzorje s kolesarskimi turi z električnimi kolesi in raziskovanjem prečudovite slovenske pokrajine.
 • Postanite detektiv na napetih večerjah z uganke (Mistery dinner v Restavraciji Videc) in preživetvenih taborih za ekipe (Survival kamp).
 • Doživite bistvo Maribora in njegove okolice s nepozabnimi zunanjimi dejavnostmi.
 • Panoramski prevoz z gondolo v dolino, odhod z mestnim avtobusom v center mesta (13 min vožnje), voden ogled mestnega jedra, degustacija vin v Hiši stare trte, najstarejše vinske trte na svetu, možnost degustacije in ogled vinske kleti Vinag, ene največjih vinskih kleti v centralnem delu Evrope, ki se nahaja pod samim mestnim jedrom, ipd.

Naša destinacija, vaša izkušnja

Z našim slikovitim letoviščem kot vašo osnovo, uživajte v vsem, kar Maribor in okolica ponujata. Naša čudovita restavracija, ki sprejme do 200 gostov, je popolna lokacija za nepozabna poslovna srečanja in praznovanja.

Pri Pohorje Village gremo preko običajnih team building programov. Oblikujemo izjemne in preoblikovalne izkušnje, ki pustijo trajne vtise in spodbujajo enotnost ekipe. Stopite v objem narave Mariborskega Pohorja in modrosti svetovno priznanih strokovnjakov.

Kontaktirajte nas danes in se odpravite na potovanje proti odličnosti vaše ekipe.

Tel.: 02 603 55 00 ali info@resort.si

Zabavno iskanje skritega zaklada na Pohorju

ISKANJE SKRITEGA ZAKLADA

Odlična kombinacija timskega dela, rahlih fizičnih sposobnostih, zabave, iznajdljivosti in dobre komunikacije. Skupina se s pomočjo »info« paketa, v katerem so navodila, ki skupino vodijo do naslednje točke, pomika od točke do točke in išče cilj – »skriti zaklad«.

Udeležence programa razdelimo v skupine po 8 oseb. Vsaka skupina dobi začetni paket, v katerem so navodila in naloge, ki jih mora opraviti posamezni team. Orientacijska pustolovščina poteka v gozdu, na Mariborskem Pohorju. Vsaka skupina je pod nadzorom animatorja.

ČAS TRAJANJA: 2 uri

OPOMBA: minimalno 16 oseb

 

Zabavno iskanje skritega zaklada na Pohorju

ZABAVNE ŠPORTNE IGRE – POHORSKA ŠTAFETA

Zabavne športne igre na nogometnem igrišču, ki se nahaja v centru resorta: voden poligon/niz športnih iger, igre z žogo, hokej na travi, igre s smučko velikanko.

Igre brez meja so polne zabave, izzivov in zdravega tekmovalnega duha. Zavihajte rokave za svojo ekipo in se pomerite s sodelavci v tekmi vašega življenja. Ste se že preizkusili v smučki velikanki ali se s svojo ekipo preizkusili v hokeju na travi? 

Na zabavnih igrah vedno vlada super vzdušje in ekipna motivacija. Igre brez meja so primerne prav za vse in od vas ne zahtevajo nobenega športnega predznanja ali športne opreme. 

ČAS TRAJANJA: 2 uri 

OPOMBA: minimalno 16 oseb

   

  Vodena E-kolesarska tura na Mariborskem Pohorju
  Vodena E-kolesarska tura na Mariborskem Pohorju

  VODENA E-KOLESARSKA TURA – Borovničev Modrinček Bolfenk – Areh

  Odlična vodena e-kolesarska tura, ki vodi skupino po gozdni kolesarski poti, ki se odpira na jasah s čudovitimi razgledi na Dravsko dolino in njene vinorodne griče.

  Z zmogljivimi E-kolesi se odpravimo do Mariborske koče, vrha Partizanke, do akumulacijskega jezera na Arehu (kjer je postanek na Ruški koči), nadaljujemo do Glažute, Partizanke, Videca, cerkve Sv. Bolfenka in prispemo nazaj do resorta.

  Zaradi E-koles je kolesarska tura primerna tudi za tiste, ki niso športniki po duši in niso zelo dobro kondicijsko pripravljeni.

  ČAS TRAJANJA: 4 ure 

  VKLJUČUJE TUDI UPORABO E-KOLESA S ČELADO

  OPOMBA: minimalno 16 oseb

   

  Vodena E-kolesarska tura na Mariborskem Pohorju
  Pri Kovačniku na Pohorju

  VODENA E-KOLESARSKA TURA – Vinsko kulinarična tura Wine & Bike

  Doživetje Pohorja na E-kolesu. Preplet čudovitih razgledov, dovršenih okusov na Kmetiji pri Kovačniku in vrhunskih vin vinarstva Frešer. Vodena E-kolesarska tura se prične v resortu od koder skupino popeljemo po poti Pohorske transverzale do Areha, kjer sledi krajši postanek, kateremu sledi spust in vožnja po južnem pobočju tega dela Pohorja, skozi Frajhajm in Planico, ki ponujata čudovite razglede na krasna hribovska pobočja. Pri Kovačniku vas pričaka pijača dobrodošlice in odlično domače kosilo, skrbno pripravljeno s strani gospodinje Angelce. 

  Po kosilu sledi nadaljevanje kolesarske ture do Vinarstva Frešer, kjer sledi ogled vinske kleti z degustacijo (4-ih vzorcev) priznanih vin. 

  Sledi povratek z E-kolesi na Pohorje ali organiziran prevoz.

  ČAS TRAJANJA: 5-6 ur 

  VKLJUČUJE:

  • uporabo E-kolesa s čelado,
  • kosilo pri Kovačniku: pijača dobrodošlice, pozdrav iz kuhinje, dve vrsti juhe, tri glavne mesne jedi s prilogami in zelenjavo, sladica,
  • ogled vinske kleti pri Vinarstvu Frešer, z degustacijo štirih zvrsti vina,
  • povratni prevoz in vodeno spremstvo.

  OPOMBA: minimalno 8 oseb 

  Pri Kovačniku na Pohorju

  VODEN SPREHOD DO SLAPA SKALCA

  Krasen pohod, ki vodi mimo Mariborske koče, na kateri je predviden krajši postanek in degustacija lokalnega borovničevca, ki bi ga moral prav vsak obiskovalec Pohorja poizkusiti. Razgled pri Mariborski koči se razprostira na Dravsko polje, nad katerim se dvigajo gričevnate Haloze, Boč in Donačka gora, v ozadju vidimo Medvednico. Pot nadaljujemo do slapa Skalca, čudovitega 16 m slapu, ki se skriva v gozdni kotanji. Po čudoviti izkušnji, ki bo navdala s  hvaležnostjo do narave in njenih kreacij, se počasi odpravimo nazaj do hotela.

  ČAS TRAJANJA: 2,5 uri 

  OPOMBA: minimalno 16 oseb

  Pri Kovačniku na Pohorju

  DEGUSTACIJA Z OGLEDOM VINSKE KLETI FREŠER

  Veliko priznanih vinarjev je vredno obiskati, vendar najpogosteje skupine izberejo nam najbližjega in nosilca številnih priznanj. Vinarstvo Frešer slovi po svojih vrhunskih vinih in odlični ponudbi. Že sedma generacija ustvarja vina, v katerih je moč čutiti bogato vinogradniško tradicijo območja in vinarsko zapuščino, ki jo na kmetiji Frešer razvijajo že od leta 1832. Njihova vina so polna arome in prijetne sadne svežine. Dih jemajoči pogled na pokrajino, ki jih obdaja, vas bo prepričal, da se k njim vrnete.

  Za skupine organiziramo ogled njihove vinske kleti z degustacijo štirih vzorcev vin, katere spremlja domača zakuska, sestavljena iz domačih suhih mesnin ter izbranih sirov lokalnih sirarn.

  ČAS TRAJANJA: 1,5 uri 

  OPOMBA: minimalno 15 oseb

  Pri Kovačniku na Pohorju

  DEGUSTACIJA VIN NA LOKACIJI RESORTA – izvedene s strani enega izmed priznanih hišnih vinarjev – GAUBE, PUKLAVEC ali HORVAT

  V primeru poslovnih dogodkov ali srečanj lahko organiziramo degustacijo vin na lokaciji resorta – v restavracijah Bolfenk ali Videc.

  Pri Kovačniku na Pohorju

  IGRE BREZ MEJA – ETC Olimpijada

  ETC Olimpijada so »Igre brez meja« vašega podjetja, kjer zaposlene razdelijo v skupine, ki med seboj tekmujejo v različnih zabavnih nenavadnih športih. 

  ETC Olimpijada je primerna za zunanje dogodke, kjer želite animirati večjo skupino ljudi. Število in izbiro iger določimo skupaj glede na vaše želje, pri tem pa upoštevamo interese podjetja, sposobnosti zaposlenih in dinamiko srečanja.

  Pri Kovačniku na Pohorju

  AKTIVACIJA HUMORJA – TeamUP dogodki

  Številne raziskave so pokazale, da uporaba humorja izboljšuje odnose v ekipah, povečuje inovativnost, pospešuje uspešnost prodajalcev in zvišuje pogajalsko moč direktorjev.

  Okrepite smisel za humor v vaši ekipi. Program poteka v obliki nekaj urne strokovne delavnice, v kateri boste našli ali okrepili vaš lasten smisel za humor, in se pripravili za uporabo novih znanj v vsakodnevnem življenju.

  Lov na zaklad TBA Go team na Mariborskem Pohoru v Pohorje Village Wellbeing Resortu

  LOV NA ZAKLAD – Go Team – TBA

  S team building programom Go Team lahko katero koli destinacijo spremenimo v interaktivno igrišče, ki ponuja zabaven kontekst za odkrivanje lokalne zgodovine in kulture.

  Aktivnost motivira zaposlene z ustvarjanjem pogojev, kjer lahko vsak svobodno izrazi svoje ideje in mnenja. Ekipe delujejo zunaj svojega običajnega delovnega okolja, kar jih spodbudi, da razmišljajo kreativno, izven svoje običajne rutine.

  Arty party slikanje in vinčkanje team building programi na Mariborskem Pohorju

  ARTY PARTY – Slikanje in vinčkanje

  Team building program, kjer udeleženci prejmejo svojo sliko na platnu. Slikarske izkušnje niso potrebne, saj to ni tipična likovna delavnica. 

  Razen, če ste pri učitelju likovne vzgoje lahko imeli kozarček vina. Izgovori, da so udeleženci “ANTITALENTIRANI” ne štejejo. Animatorji programa skupino vodijo po korakih, od praznega platna do končne slike. Kako otrokom slika vedno uspe? Ker se zabavajo. In tak je arty party. Pa še terapevtsko učinkuje (vino in slikanje).

  Arty party slikanje in vinčkanje team building programi na Mariborskem Pohorju

  POVEŽIMO TIM IN POSKRBIMO ZASE – AGENCIJA EVRA

  Komunikacijske psihodinamske igre – zabavni skupinski izzivi z uvidi, kako posamezniki delujemo v različnih situacijah – obvladovanje rutine, razmišljanje “out of the box”, poslušanje – sporočanje – sledenje…

  S pomočjo kreativnih tehnik in opazovanjem na tovrstnih delavnicah vedno pridemodo izjemnih spoznanj in dosedanje izvedbe potrjujejo, da je tak način dela za time in kolektive zelo dragocen, povezovalen in pomeni pomembne premike na področju sodelovanja in produktivnosti.

  Arty party slikanje in vinčkanje team building programi na Mariborskem Pohorju

  ASTEYA YOGA z Anjo Kaloh – Vodena skupinska vaja joge

  Joga je povabilo, da povežemo telo, um in duha, vzpostavimo stik s seboj, sprostimo napetosti in se celovito vrnemo nazaj k sebi.

  Vadba joge združuje povezano gibanje skozi asane, pranajamo in meditacijo. S prakso joge vsakič znova ozavestimo dih in s povezanim tokom asan izboljšamo pretok življenjske energije. S stanjem, ki ga dosežemo na vadbi, se lažje soočimo z vsakodnevnimi izzivi.

  Joga, ki jo vodi Anja ni le gibanje telesa, ampak pristna spremljevalka za zdravo življenje. Je filozofija, ki nam pomaga ustvarjati upanje na prijaznejši svet.