Team building programi na Pohorju

Zeleni team buildingi na Pohorju

Iščete način, kako okrepiti duh vaše ekipe in okrepiti vezi, ki omogočajo rast vašega podjetja? Pri nas, v čarobni pokrajini Mariborskega Pohorja, ponujamo neprekosljiv niz doživetij za krepitev ekip, ki spretno združujejo moč narave, wellnessa, pustolovščine in strokovnega coachinga. Dobrodošli v svetu inspiracije in prenove vašega tima.

Oglejte si spodaj nekaj naših klasičnih team building programov, katerim lahko dodamo cel niz le-teh.

Zaupajte nam vaše želje – pri nas je možno prav vse.

Raznolika izkušnja

Ravnovesje uma in telesa

 • Odkrijte napredne wellness tretmaje in najdite notranji mir v naši WellNest hiši dobrega počutja
 • Možnosti zakupa Sveta savn (do 40 oseb) s savna programi, z masažami in detox programom, joga delavnicami, dihalnimi vajami, zdravilnimi aroma meditacijami ter s stress – free programi.
 • Zagotovite ravnovesje z aktivnostmi, kot so sprehodi po gozdu bosi in terapevtske “krike v gozdu”.
 • Krepite veščine vodstva z osebnimi sejami coachinga, ki jih izvajajo priznani psihologi in coachi z mednarodnimi licencami.

Odklopite se in povežite

 • Napolnite svojo ekipo z ustvarjalnostjo na vadbah joge v sproščujočem gozdnem okolju, meditacijo čuječnosti in sproščujočimi dihalnimi praksami
 • Iščite adrenalinske izzive s padalskimi skoki in vožnjami s toplozračnimi baloni ali preizkusite zimske aktivnosti za krepitev ekip.
 • Poglobite svoje znanje na delavnicah, ki jih vodijo strokovni profesorji in se osredotočajo na strategijo, izboljšanje prodaje in premagovanje izgorelosti na delovnem mestu.

Gastronomski užitki

 • Odpravite se na organizirane pohode skozi slikovite pokrajine, ki jih prekinjajo gourmet postanki v kočah in turističnih kmetijah, vrednih Michelinovih zvezdic.
 • Voden sprehod do slapa Skalca/Framski slap, do slapa Šumik, večerni sprehod z lanternami do razgledne točke Habakuk – nočni razgled na mesto Maribor, voden pohod po Rozkini gozdni poučni poti z ogledom kraljice jelk – Trbisove jelke (visoka več kot 40m), voden degustacijski pohod mimo Gostišča Jelka (domači Encijan), Hotela Tisa/bivši poštarski dom (domač borovničevec), mimo slapa Skalca do Mariborske Koče (domača srčna moč), do Pohorje Village Wellbeing Resorta (smrekov liker), voden pohod po Arehu, ogled cerkve Sv. Areha z zvonenjem na zvon želja.
 • Prebudite svoje čute z edinstvenimi kulinaričnimi izkušnjami, vključno z degustacijami vin v popolni temi, kjer bodo vsi vaši čuti prišli do izraza.

Odkrijte lepoto Maribora in okolice

 • Razširite svoje obzorje s kolesarskimi turami z električnimi kolesi in raziskovanjem prečudovite slovenske pokrajine.
 • Postanite detektiv na napetih večerjah z uganke (Mistery dinner v Restavraciji Videc) in preživetvenih taborih za ekipe (Survival kamp).
 • Doživite bistvo Maribora in njegove okolice s nepozabnimi zunanjimi dejavnostmi.
 • Panoramski prevoz z gondolo v dolino, odhod z mestnim avtobusom v center mesta (13 min vožnje), voden ogled mestnega jedra, degustacija vin v Hiši stare trte, najstarejše vinske trte na svetu, možnost degustacije in ogled vinske kleti Vinag, ene največjih vinskih kleti v centralnem delu Evrope, ki se nahaja pod samim mestnim jedrom, ipd.

Naša destinacija, vaša izkušnja

Z našim slikovitim letoviščem kot vašo osnovo, uživajte v vsem, kar Maribor in okolica ponujata. Naša čudovita restavracija, ki sprejme do 200 gostov, je popolna lokacija za nepozabna poslovna srečanja in praznovanja.

Pri Pohorje Village gremo preko običajnih team building programov. Oblikujemo izjemne in preoblikovalne izkušnje, ki pustijo trajne vtise in spodbujajo enotnost ekipe. Stopite v objem narave Mariborskega Pohorja in modrosti svetovno priznanih strokovnjakov.

Kontaktirajte nas danes in se odpravite na potovanje proti odličnosti vaše ekipe.

Tel.: 02 603 55 00 ali info@resort.si

Tekmovanje v kuhanju pohorskega lonca Pohorje
Tekmovanje v kuhanju pohorskega piskra

TEKMOVANJE V KUHANJU pohorskega piskra

Program se začne s toplim pozdravom našega Chefa Gregorja Jagra, ki skupini predstavi Pohorski pisker. Chef na kratko opiše zgodovino in pomen te okusne jedi ter predstavi izziv, s katerim se bodo skupine soočile – pripravo lastnega Pohorskega piskra. Tekmovanje poteka v naravi, v središču Resorta, ki je idilično umeščen na gozdno jaso, kar poskrbi za dodatno čarobno vzdušje med kuhanjem.

Vsaka skupina ima svoj kuharski otok, opremljen z vsemi potrebnimi sestavinami in pripomočki. Za lažje sledenje receptu bo vsaka skupina prejela natančna navodila, kako pripraviti Pohorski pisker.

Za dodatno udobje in prijetno vzdušje bo poskrbela postrežba pijače, ki bo neposredno na voljo skupinam. Po želji lahko pripravimo tudi odprt bar s pijačo, kjer se bodo lahko udeleženci osvežili med kuhanjem. Vzdušje popestri skrbno izbrana glasba, ki igra iz bližnjih zvočnikov in ustvarja prijetno ozadje za to edinstveno kulinarično izkušnjo.

Naš team building program ni le tekmovanje v kuhanju, temveč tudi priložnost za krepitev timskega duha, spoznavanje lokalnih okusov in uživanje v prijetnem druženju. Pripravite se na dan poln zabave, kreativnosti in okusnih doživetij!

ČAS TRAJANJA: 3 ure

OPOMBA: minimalno 16 oseb

Tel.: 02 603 55 00 ali info@resort.si

Gregor Jager chef restavraciji Bolfenk in Videc na Mariborskem Pohorju
Domači burger z Gregorjem Jagrom v Pohorje Village Wellbeing Resortu
Domače testenine z Gregorjem Jagrom Pohorje Village Wellbeing Resort

KUHARSKA DELAVNICA s Chefom GREGORJEM JAGROM

Pridružite se nam na edinstveni kulinarični dogodivščini, kjer vas bo Chef Gregor Jager, znani okuševalec jedi malih kuharskih mojstrov in chef restavracij Bolfenk in Videc, popeljal skozi zabavno in poučno kuharsko delavnico. Ta nepozabni team building program bo potekal v eni izmed njegovih restavracij in je zasnovan tako, da bo spodbudil sodelovanje, smeh in krepitev timskega duha.

Delavnica je sestavljena iz dveh delov:

Prvi del: Smeha polna okuševalna delavnica
V prvem delu delavnice se bodo skupine pomerile v izzivu okušanja s prevezanimi očmi. Ta smeha polna aktivnost bo preizkusila njihove okusne brbončice in sposobnost prepoznavanja različnih jedi na slepo. Tekmovalni duh in smešno vzdušje bosta poskrbela za pravo zabavo in povezovanje ekipe.

Drugi del: Priprava okusne mesne jedi ali svežih testenin
V drugem delu delavnice bo Chef Gregor vodil skupino pri pripravi okusne mesne jedi, kot so steak-i ali burgerji, ali pri ustvarjanju lastnih svežih testenin. Udeleženci bodo imeli priložnost, da se naučijo novih kuharskih spretnosti in ustvarijo izvrstne jedi pod vodstvom izkušenega chefa.

Da bo vzdušje sproščeno, bo poskrbljeno za prijeten ambient in odlično vinsko spremljavo. Tako bodo udeleženci lahko uživali v svojih kulinaričnih kreacijah ob kozarcu vrhunskega vina izmenjujoč prijetne pogovore in izkušnje.

Naš kuharska delavnica s Chefom Gregorjem Jagrom ni le priložnost za učenje novih kuharskih tehnik, temveč tudi za krepitev medsebojnih vezi znotraj ekipe. Pripravite se na dan poln smeha, kreativnosti in okusnih doživetij!

ČAS TRAJANJA: 2 – 3 ure 

OPOMBA: minimalno 16 oseb

Tel.: 02 603 55 00 ali info@resort.si

Zabavno iskanje skritega zaklada na Pohorju

ISKANJE SKRITEGA ZAKLADA

Odlična kombinacija timskega dela, rahlih fizičnih sposobnostih, zabave, iznajdljivosti in dobre komunikacije. Skupina se s pomočjo »info« paketa, v katerem so navodila, ki skupino vodijo do naslednje točke, pomika od točke do točke in išče cilj – »skriti zaklad«.

Udeležence programa razdelimo v skupine po 8 oseb. Vsaka skupina dobi začetni paket, v katerem so navodila in naloge, ki jih mora opraviti posamezni team. Orientacijska pustolovščina poteka v gozdu, na Mariborskem Pohorju. Vsaka skupina je pod nadzorom animatorja.

ČAS TRAJANJA: 2 uri

OPOMBA: minimalno 16 oseb

Tel.: 02 603 55 00 ali info@resort.si

 

Zabavno iskanje skritega zaklada na Pohorju

ZABAVNE ŠPORTNE IGRE – pohorska štafeta

Zabavne športne igre na nogometnem igrišču, ki se nahaja v centru resorta: voden poligon/niz športnih iger, igre z žogo, hokej na travi, igre s smučko velikanko.

Igre brez meja so polne zabave, izzivov in zdravega tekmovalnega duha. Zavihajte rokave za svojo ekipo in se pomerite s sodelavci v tekmi vašega življenja. Ste se že preizkusili v smučki velikanki ali se s svojo ekipo preizkusili v hokeju na travi? 

Na zabavnih igrah vedno vlada super vzdušje in ekipna motivacija. Igre brez meja so primerne prav za vse in od vas ne zahtevajo nobenega športnega predznanja ali športne opreme. 

ČAS TRAJANJA: 2 uri 

OPOMBA: minimalno 16 oseb

Vodena E-kolesarska tura na Mariborskem Pohorju
Pri Kovačniku na Pohorju

VODENA E-KOLESARSKA TURA

Vinsko kulinarična tura Wine & Bike

Doživetje Pohorja na E-kolesu. Preplet čudovitih razgledov, dovršenih okusov na Kmetiji pri Kovačniku in vrhunskih vin vinarstva Frešer. Vodena E-kolesarska tura se prične v resortu od koder skupino popeljemo po poti Pohorske transverzale do Areha, kjer sledi krajši postanek, kateremu sledi spust in vožnja po južnem pobočju tega dela Pohorja, skozi Frajhajm in Planico, ki ponujata čudovite razglede na krasna hribovska pobočja. Pri Kovačniku vas pričaka pijača dobrodošlice in odlično domače kosilo, skrbno pripravljeno s strani gospodinje Angelce. 

Po kosilu sledi nadaljevanje kolesarske ture do Vinarstva Frešer, kjer sledi ogled vinske kleti z degustacijo (4-ih vzorcev) priznanih vin. 

Sledi povratek z E-kolesi na Pohorje ali organiziran prevoz.

ČAS TRAJANJA: 5-6 ur 

VKLJUČUJE:

 • uporabo E-kolesa s čelado,
 • kosilo pri Kovačniku: pijača dobrodošlice, pozdrav iz kuhinje, dve vrsti juhe, tri glavne mesne jedi s prilogami in zelenjavo, sladica,
 • ogled vinske kleti pri Vinarstvu Frešer, z degustacijo štirih zvrsti vina,
 • povratni prevoz in vodeno spremstvo.

OPOMBA: minimalno 8 oseb 

Vodena E-kolesarska tura na Mariborskem Pohorju
Vodena E-kolesarska tura na Mariborskem Pohorju

VODENA E-KOLESARSKA TURA

Borovničev Modrinček Bolfenk – Areh

Odlična vodena e-kolesarska tura, ki vodi skupino po gozdni kolesarski poti, ki se odpira na jasah s čudovitimi razgledi na Dravsko dolino in njene vinorodne griče.

Z zmogljivimi E-kolesi se odpravimo do Mariborske koče, vrha Partizanke, do akumulacijskega jezera na Arehu (kjer je postanek na Ruški koči), nadaljujemo do Glažute, Partizanke, Videca, cerkve Sv. Bolfenka in prispemo nazaj do resorta.

Zaradi E-koles je kolesarska tura primerna tudi za tiste, ki niso športniki po duši in niso zelo dobro kondicijsko pripravljeni.

ČAS TRAJANJA: 4 ure 

VKLJUČUJE TUDI UPORABO E-KOLESA S ČELADO

OPOMBA: minimalno 16 oseb

Tel.: 02 603 55 00 ali info@resort.si

Pri Kovačniku na Pohorju

VODEN SPREHOD DO SLAPA SKALCA

Krasen pohod, ki vodi mimo Mariborske koče, na kateri je predviden krajši postanek in degustacija lokalnega borovničevca, ki bi ga moral prav vsak obiskovalec Pohorja poizkusiti. Razgled pri Mariborski koči se razprostira na Dravsko polje, nad katerim se dvigajo gričevnate Haloze, Boč in Donačka gora, v ozadju vidimo Medvednico. Pot nadaljujemo do slapa Skalca, čudovitega 16 m slapu, ki se skriva v gozdni kotanji. Po čudoviti izkušnji, ki bo navdala s  hvaležnostjo do narave in njenih kreacij, se počasi odpravimo nazaj do hotela.

ČAS TRAJANJA: 2,5 uri 

OPOMBA: minimalno 16 oseb

Pri Kovačniku na Pohorju

DEGUSTACIJA Z OGLEDOM VINSKE KLETI Frešer

Veliko priznanih vinarjev je vredno obiskati, vendar najpogosteje skupine izberejo nam najbližjega in nosilca številnih priznanj. Vinarstvo Frešer slovi po svojih vrhunskih vinih in odlični ponudbi. Že sedma generacija ustvarja vina, v katerih je moč čutiti bogato vinogradniško tradicijo območja in vinarsko zapuščino, ki jo na kmetiji Frešer razvijajo že od leta 1832. Njihova vina so polna arome in prijetne sadne svežine. Dih jemajoči pogled na pokrajino, ki jih obdaja, vas bo prepričal, da se k njim vrnete.

Za skupine organiziramo ogled njihove vinske kleti z degustacijo štirih vzorcev vin, katere spremlja domača zakuska, sestavljena iz domačih suhih mesnin ter izbranih sirov lokalnih sirarn.

ČAS TRAJANJA: 1,5 uri 

OPOMBA: minimalno 15 oseb

BrinGin fusion team building tekmovanje Pohorje Village Wellbeing Resort

BRINGIN fusion

Pridružite se nam na edinstveni BrinGin delavnici, kjer bomo skupaj odkrivali skrivnosti priprave najboljšega gin tonik koktajla! Pod strokovnim vodstvom boste preizkusili različne vrste gina, spoznali umetnost kombiniranja okusov ter pridobili dragocene veščine za ustvarjanje popolnega napitka.

ČAS TRAJANJA: 1,5 uri 

OPOMBA: minimalno 10 oseb

Pri Kovačniku na Pohorju
penina in mehurčki team building program Pohorje Village Wellbeing Resort

VINSKA degustacija

Naš team building program vključuje žlahtno vinsko degustacijo, kjer boste okušali 5 vzorcev vin. Skozi uvod in interaktivno degustacijo bomo skupaj ocenjevali videz, vonj in okus vsakogar posebej. Udeleženci bodo uživali v medsebojni interakciji in odličnih okusih vin. Pridružite se nam za nepozabno izkušnjo, polno novih spoznanj in vinskih užitkov.

ČAS TRAJANJA: 1,5 uri 

OPOMBA: minimalno 7 oseb, maksimalno 25

PENINA in mehurčki

Dobrodošli v svet mehurčkov, ki vas bodo lahkotno popeljali kozi edinstveno delavnico, v kateri boste ocenjevali izjemnost okusov najboljših lokalnih penin. Pridružite se nam in uživajte v druženju ter odličnih mehurčkastih doživetjih, ki bodo povezala vašo ekipo in obogatila vaše poznavanje sveta penin.

ČAS TRAJANJA: 1,5 uri 

OPOMBA: minimalno 7 oseb, maksimalno 25

Pri Kovačniku na Pohorju

IGRE BREZ MEJA – ETC Olimpijada

ETC Olimpijada so »Igre brez meja« vašega podjetja, kjer zaposlene razdelijo v skupine, ki med seboj tekmujejo v različnih zabavnih nenavadnih športih. 

ETC Olimpijada je primerna za zunanje dogodke, kjer želite animirati večjo skupino ljudi. Število in izbiro iger določimo skupaj glede na vaše želje, pri tem pa upoštevamo interese podjetja, sposobnosti zaposlenih in dinamiko srečanja.

Pri Kovačniku na Pohorju

KMEČKE IGRE – TeamUP dogodki

So zabavni team building program, kjer ekipe tekmujejo v spretnosti, moči in znanju pri opravljanju starih kmečkih opravil.

Tekmovalci v skupinah premagujejo določene naloge, pri katerih se bo izkazalo zaupanje, dobra komunikacija in usklajenost ekipe. Ugasnite računalnike, odložite telefone, pozabite na internet – vabimo vas na kmečke igre v svet pred 50 leti. Obilo veselja, zabave, tekmovalnega duha in dobrega druženja.

S celotnim programom bomo v timu razvijali:

 • Timsko naravnanost
 • Povezanost
 • Dobro komunikacijo
 • Razdelitev nalog
 • Sodelovanje
 • Motivacija tima in posameznika
 • Merjenje uspešnosti
 • Osebno zadovoljstvo zabavo in humor
Lov na zaklad TBA Go team na Mariborskem Pohoru v Pohorje Village Wellbeing Resortu

LOV NA ZAKLAD – Go Team – TBA

S team building programom Go Team lahko katero koli destinacijo spremenimo v interaktivno igrišče, ki ponuja zabaven kontekst za odkrivanje lokalne zgodovine in kulture.

Aktivnost motivira zaposlene z ustvarjanjem pogojev, kjer lahko vsak svobodno izrazi svoje ideje in mnenja. Ekipe delujejo zunaj svojega običajnega delovnega okolja, kar jih spodbudi, da razmišljajo kreativno, izven svoje običajne rutine.

Arty party slikanje in vinčkanje team building programi na Mariborskem Pohorju

ARTY PARTY – Slikanje in vinčkanje

Team building program, kjer udeleženci prejmejo svojo sliko na platnu. Slikarske izkušnje niso potrebne, saj to ni tipična likovna delavnica. 

Razen, če ste pri učitelju likovne vzgoje lahko imeli kozarček vina. Izgovori, da so udeleženci “ANTITALENTIRANI” ne štejejo. Animatorji programa skupino vodijo po korakih, od praznega platna do končne slike. Kako otrokom slika vedno uspe? Ker se zabavajo. In tak je arty party. Pa še terapevtsko učinkuje (vino in slikanje).

Arty party slikanje in vinčkanje team building programi na Mariborskem Pohorju

POVEŽIMO TIM IN POSKRBIMO ZASE – Agencija EVRA

Komunikacijske psihodinamske igre – zabavni skupinski izzivi z uvidi, kako posamezniki delujemo v različnih situacijah – obvladovanje rutine, razmišljanje “out of the box”, poslušanje – sporočanje – sledenje…

S pomočjo kreativnih tehnik in opazovanjem na tovrstnih delavnicah vedno pridemo do izjemnih spoznanj in dosedanje izvedbe potrjujejo, da je tak način dela za time in kolektive zelo dragocen, povezovalen in pomeni pomembne premike na področju sodelovanja in produktivnosti.

Arty party slikanje in vinčkanje team building programi na Mariborskem Pohorju

ASTEYA YOGA z Anjo Kaloh – Vodena skupinska vaja joge

Joga je povabilo, da povežemo telo, um in duha, vzpostavimo stik s seboj, sprostimo napetosti in se celovito vrnemo nazaj k sebi.

Vadba joge združuje povezano gibanje skozi asane, pranajamo in meditacijo. S prakso joge vsakič znova ozavestimo dih in s povezanim tokom asan izboljšamo pretok življenjske energije. S stanjem, ki ga dosežemo na vadbi, se lažje soočimo z vsakodnevnimi izzivi.

Joga, ki jo vodi Anja ni le gibanje telesa, ampak pristna spremljevalka za zdravo življenje. Je filozofija, ki nam pomaga ustvarjati upanje na prijaznejši svet.

Tel.: 02 603 55 00 ali info@resort.si

Odkrijte mesto retreatov, kjer se prepletajo joga, mindfulness in meditacijske delavnice, ki vas vodijo na pot iskanja samega sebe in notranjega miru.

GOZDNO KOPANJE – Naravovesna doživetja z gozdnimi kopelmi

Doživite vodeno sprostitev in preobrazbo v naravi. Aktivno hojo v gozdu in delavnico, brez motečih elementov, ter čuteče opazovanje gozda in njegove okolice. Popolna združitev z naravo.  Pričakujete lahko sprostitev in umiritev, vzpostavitev ravnovesja, povezanost z naravo, samorefleksijo, preobrazbo ter podporo in povezavo. Z usmerjenimi vajami in izzivi, ki bodo blagodejno vplivali na vaš um, telo in duha, se bomo odklopili od vsakdanjega stresa. Prebudili boste svoja čustva in obnovili svoje notranje moči. Skozi čuječ sprehod boste okrepili odnos do sebe, bližnjih in vsega, kar vas obdaja. Odkrili boste nove priložnosti za izboljšanje počutja in življenjske usmerjenosti.

Tel.: 02 603 55 00 ali info@resort.si

Zabava z DJem na Pohorju Team building s karaokami

ZABAVA Z DJ-em, karaokami, vintage foto stojnice, kolesom sreče

Ko dobro hrano in pijačo obogatimo še z vrhunsko glasbo, karaokami in zabavnim kolesom sreče, ustvarimo nepozaben večer poln spominov. Izkušen DJ bo poskrbel, da bodo gostje večino časa preživeli na plesišču, uživajoč v ritmih in energični atmosferi. Vintage foto stojnica bo neprecenljive trenutke ujela v fotografije, ki jih bodo udeleženci lahko vzeli s seboj in tako ohranili čudovite spomine na ta posebni dogodek.

Tel.: 02 603 55 00 ali info@resort.si

Zabava z DJem na Pohorju Team building s karaokami

FRAJTON ŠPELA – dekle z glasom in harmoniko

Glasbena popestritev dneva! Frajton Špela je dekle, ki rado poprime za harmoniko in zapoje iz duše in srca. S svojo karizmo zapelje prav vse k skupnemu petju vsem poznanih narodno zabavnih pesmi.

Tel.: 02 603 55 00 ali info@resort.si