Team building programi na Pohorju

Y

Team bonding in motivacijska doživetja, ki bodo vašo ekipo več kot povezala.
ISKANJE SKRITEGA ZAKLADA

Odlična kombinacija timskega dela, rahlih fizičnih sposobnostih, zabave, iznajdljivosti in dobre komunikacije. Skupina se s pomočjo »info« paketa, v katerem so navodila, ki skupino vodijo do naslednje točke, pomika od točke do točke in išče cilj – »skriti zaklad«.

Udeležence programa razdelimo v skupine po 8 oseb. Vsaka skupina dobi začetni paket, v katerem so navodila in naloge, ki jih mora opraviti posamezni team. Orientacijska pustolovščina poteka v gozdu, na Mariborskem Pohorju. Vsaka skupina je pod nadzorom animatorja.

ČAS TRAJANJA: 2 uri

OPOMBA: minimalno 16 oseb

ZABAVNE ŠPORTNE IGRE - POHORSKA ŠTAFETA

Zabavne športne igre na nogometnem igrišču, ki se nahaja v centru resorta: voden poligon/niz športnih iger, igre z žogo, hokej na travi, igre s smučko velikanko.

Igre brez meja so polne zabave, izzivov in zdravega tekmovalnega duha. Zavihajte rokave za svojo ekipo in se pomerite s sodelavci v tekmi vašega življenja. Ste se že preizkusili v smučki velikanki ali se s svojo ekipo preizkusili v hokeju na travi? 

Na zabavnih igrah vedno vlada super vzdušje in ekipna motivacija. Igre brez meja so primerne prav za vse in od vas ne zahtevajo nobenega športnega predznanja ali športne opreme. 

ČAS TRAJANJA: 2 uri 

OPOMBA: minimalno 16 oseb

   

  VODENA E-KOLESARSKA TURA - Borovničev Modrinček Bolfenk - Areh

  Odlična vodena e-kolesarska tura, ki vodi skupino po gozdni kolesarski poti, ki se odpira na jasah s čudovitimi razgledi na Dravsko dolino in njene vinorodne griče.

  Z zmogljivimi E-kolesi se odpravimo do Mariborske koče, vrha Partizanke, do akumulacijskega jezera na Arehu (kjer je postanek na Ruški koči), nadaljujemo do Glažute, Partizanke, Videca, cerkve Sv. Bolfenka in prispemo nazaj do resorta.

  Zaradi E-koles je kolesarska tura primerna tudi za tiste, ki niso športniki po duši in niso zelo dobro kondicijsko pripravljeni.

  ČAS TRAJANJA: 4 ure 

  VKLJUČUJE TUDI UPORABO E-KOLESA S ČELADO

  OPOMBA: minimalno 16 oseb

   

  VODENA E-KOLESARSKA TURA - Vinsko kulinarična tura Wine & Bike

  Doživetje Pohorja na E-kolesu. Preplet čudovitih razgledov, dovršenih okusov na Kmetiji pri Kovačniku in vrhunskih vin vinarstva Frešer. Vodena E-kolesarska tura se prične v resortu od koder skupino popeljemo po poti Pohorske transverzale do Areha, kjer sledi krajši postanek, kateremu sledi spust in vožnja po južnem pobočju tega dela Pohorja, skozi Frajhajm in Planico, ki ponujata čudovite razglede na krasna hribovska pobočja. Pri Kovačniku vas pričaka pijača dobrodošlice in odlično domače kosilo, skrbno pripravljeno s strani gospodinje Angelce. 

  Po kosilu sledi nadaljevanje kolesarske ture do Vinarstva Frešer, kjer sledi ogled vinske kleti z degustacijo (4-ih vzorcev) priznanih vin. 

  Sledi povratek z E-kolesi na Pohorje ali organiziran prevoz.

  ČAS TRAJANJA: 5-6 ur 

  VKLJUČUJE:

  • uporabo E-kolesa s čelado,
  • kosilo pri Kovačniku: pijača dobrodošlice, pozdrav iz kuhinje, dve vrsti juhe, tri glavne mesne jedi s prilogami in zelenjavo, sladica,
  • ogled vinske kleti pri Vinarstvu Frešer, z degustacijo štirih zvrsti vina,
  • povratni prevoz in vodeno spremstvo.

  OPOMBA: minimalno 8 oseb

   

  VODEN SPREHOD DO SLAPA SKALCA

  Krasen pohod, ki vodi mimo Mariborske koče, na kateri je predviden krajši postanek in degustacija lokalnega borovničevca, ki bi ga moral prav vsak obiskovalec Pohorja poizkusiti. Razgled pri Mariborski koči se razprostira na Dravsko polje, nad katerim se dvigajo gričevnate Haloze, Boč in Donačka gora, v ozadju vidimo Medvednico. Pot nadaljujemo do slapa Skalca, čudovitega 16 m slapu, ki se skriva v gozdni kotanji. Po čudoviti izkušnji, ki bo navdala s  hvaležnostjo do narave in njenih kreacij, se počasi odpravimo nazaj do hotela.

  ČAS TRAJANJA: 2,5 uri 

  OPOMBA: minimalno 16 oseb

  VODEN SPREHOD V DOLINO IN POVRATEK Z GONDOLO

   

   

  DEGUSTACIJA Z OGLEDOM VINSKE KLETI FREŠER

  Veliko priznanih vinarjev je vredno obiskati, vendar najpogosteje skupine izberejo nam najbližjega in nosilca številnih priznanj. Vinarstvo Frešer slovi po svojih vrhunskih vinih in odlični ponudbi. Že sedma generacija ustvarja vina, v katerih je moč čutiti bogato vinogradniško tradicijo območja in vinarsko zapuščino, ki jo na kmetiji Frešer razvijajo že od leta 1832. Njihova vina so polna arome in prijetne sadne svežine. Dih jemajoči pogled na pokrajino, ki jih obdaja, vas bo prepričal, da se k njim vrnete.

  Za skupine organiziramo ogled njihove vinske kleti z degustacijo štirih vzorcev vin, katere spremlja domača zakuska, sestavljena iz domačih suhih mesnin ter izbranih sirov lokalnih sirarn.

  ČAS TRAJANJA: 1,5 uri 

  OPOMBA: minimalno 15 oseb

   

  DEGUSTACIJA VIN NA LOKACIJI RESORTA - izvedene s strani enega izmed priznanih hišnih vinarjev - GAUBE, PUKLAVEC ali HORVAT

  V primeru poslovnih dogodkov ali srečanj lahko organiziramo degustacijo vin na lokaciji resorta – v restavracijah Bolfenk ali Videc.

  IGRE BREZ MEJA - ETC Olimpijada

  ETC Olimpijada so »Igre brez meja« vašega podjetja, kjer zaposlene razdelijo v skupine, ki med seboj tekmujejo v različnih zabavnih nenavadnih športih. 

  ETC Olimpijada je primerna za zunanje dogodke, kjer želite animirati večjo skupino ljudi. Število in izbiro iger določimo skupaj glede na vaše želje, pri tem pa upoštevamo interese podjetja, sposobnosti zaposlenih in dinamiko srečanja.

  AKTIVACIJA HUMORJA - TeamUP dogodki

  Številne raziskave so pokazale, da uporaba humorja izboljšuje odnose v ekipah, povečuje inovativnost, pospešuje uspešnost prodajalcev in zvišuje pogajalsko moč direktorjev.

  Okrepite smisel za humor v vaši ekipi. Program poteka v obliki nekaj urne strokovne delavnice, v kateri boste našli ali okrepili vaš lasten smisel za humor, in se pripravili za uporabo novih znanj v vsakodnevnem življenju.

   

   

   

  LOV NA ZAKLAD - Go Team - TBA

  S team building programom Go Team lahko katero koli destinacijo spremenimo v interaktivno igrišče, ki ponuja zabaven kontekst za odkrivanje lokalne zgodovine in kulture.

  Aktivnost motivira zaposlene z ustvarjanjem pogojev, kjer lahko vsak svobodno izrazi svoje ideje in mnenja. Ekipe delujejo zunaj svojega običajnega delovnega okolja, kar jih spodbudi, da razmišljajo kreativno, izven svoje običajne rutine.

  ARTY PARTY - Slikanje in vinčkanje

  Team building program, kjer udeleženci prejmejo svojo sliko na platnu. Slikarske izkušnje niso potrebne, saj to ni tipična likovna delavnica. 

  Razen, če ste pri učitelju likovne vzgoje lahko imeli kozarček vina. Izgovori, da so udeleženci “ANTITALENTIRANI” ne štejejo. Animatorji programa skupino vodijo po korakih, od praznega platna do končne slike. Kako otrokom slika vedno uspe? Ker se zabavajo. In tak je arty party. Pa še terapevtsko učinkuje (vino in slikanje).

  KUHARSKA DELAVNICA s Saro Rutar - Masterchef zmagovalko

  Vedno nasmejana, energična Primorka, ki ljubi dobro hrano, bo skupino popeljala skozi posebne tehnike kuhanja, priprave sladic ali celo outdoor cookinga.

  Razdeljeni v manjše skupine se boste pomerili med sabo v kuharskih sposobnostih, katerim ne manjka smeha, kot tudi ne glasbe in pijače.

  Pravi, da je njeno poslanstvo širjenje ljubezni do kulinarike med vas. Preizkusite jo.

  ASTEYA YOGA z Anjo Kaloh - Vodena skupinska vaja joge

  Delavnica vključuje sprostitev in krepitev fizičnega telesa preko asan, meditacijo, pranajamo – vodeno dihanje, uporabo ročnih muder, kot dodatno energijsko podporo, podporo zvončka Koshi ali Zaphir za globljo sprostitev.