Praznovanja in dogodki

Doživite nepozabna praznovanja in pomembne dogodke v idilični oazi sredi neokrnjene narave Pohorja. Pohorje Village Wellbeing Resort odpira vrata svojih dveh vrhunskih restavracij – Restavracije Bolfenk in prenovljene Restavracije Videc – ter ponuja edinstveno ambientalno izkušnjo. Specializirani smo za organizacijo in izvedbo različnih svečanosti: od rojstnodnevnih zabav, abrahamov in krstov, do nepozabnih dekliščin in sanjskih porok. Naša ekipa strokovnjakov se posveti vsaki podrobnosti in zagotovi, da vaš poseben dan preseže pričakovanja. Odkrijte, kako se harmonija okusa, vrhunska kulinarika in očarljiva lokacija združijo v popoln prostor za vaše praznovanje v Pohorje Village Wellbeing Resortu.

Restavracija Bolfenk

Ste v iskanju popolnega prostora za praznovanje nepozabnih trenutkov? Restavracija Bolfenk z vzdušjem topline in eleganco vas vabi, da z nami delite veselje vaših pomembnih dogodkov. Zmožnost sprejema do 120 gostov, štirimi ločenimi prostori in izbrano kulinariko smo idealna izbira za manjše družinske dogodke kot so nedeljska kosila, praznovanja rojstnih dnevov, krstov, zaključna praznovanja in poslovna srečanja.

Naš prostor ponuja dve zeleni sobi, ki lahko sprejmeta do 40 ljudi vsaka, rdečo sobo s kapaciteto do 50 gostov in osrednji prostor, kjer se prepletajo druženje, smeh in najokusnejše jedi. Za vsako priložnost ponujamo različne oblike obrokov – od tradicionalnih postreženih menijev do sodobnih samopostrežnih bifejev, izvrstnih piknik kosil in raznolikih hladnih pogostitev.

Vodja prodaje: Gabrijela Markuš

TEL: 040 454 924

E-mail: gabrijela@resort.si

 

 

Vedno si prizadevamo ponuditi celovito storitev, zato v okviru naših gostinskih dogodkov ponujamo tudi privlačne nočitvene aranžmaje, s cenami že od 35,00 € na osebo, kar vključuje bivanje v dvo- ali večposteljnih sobah.

Da bo vaše praznovanje resnično posebno, lahko poskrbimo za glasbeno spremljavo hišnega DJ-a s fotografskim kotičkom za večne spomine, komični stand-up nastop, ki prinese smeh, ali pa edinstven vinski večer s hišnim vinarjem. Za najmlajše pa je možna organizacija otroške animacije, da bo praznovanje brezskrbno za vso družino.

Za tiste, ki si želite pravljične poroke v objemu gozda, smo kreirali posebno ponudbo – Gozdno poročno pravljico, kjer lahko zavezujete svoje življenje v čarobnem okolju pohorske idile.

Restavracija Videc

Izjemna lokacija za nepozabne dogodke

Odkrijte prenovljeno Restavracijo Videc, ki se razprostira v srcu bujnega pohorskega gozda in nudi popoln ambient za vse vrste svečanih srečanj. Je idealna izbira za organizacijo zaključenih družb, abrahamovih praznovanj, rojstnodnevnih zabav, krstov, poročnih slovesnosti in poslovnih srečanj.

V svojem elegantnem prostoru z zimskim vrtom lahko postrežemo do 180 gostov, kar zagotavlja, da bo vsako srečanje izvedeno brezhibno in s pridihom ekskluzivnosti. Po meri oblikovane postavitve, kot so gala postavitev z okroglimi mizami ali tradicionalna omizja, omogočajo popolno prilagoditev vašim željam in potrebam. Že sam pogled skozi celostransko zasteklitev daje občutek povezanosti z naravo, medtem ko terasa restavracije pričara idilično atmosfero za edinstvene spomine.

Zavedamo se, da je kulinarična izkušnja ključnega pomena, zato smo za vas pripravili širok nabor postreženih obrokov, od klasičnih menijev do samopostrežnih bifejev, raznolikih plošč ter privlačnih hladnih stoječih pogostitev, ki bodo dopolnile vsak dogodek z okusno in vizualno dovršeno prehrano.

Oglejte si našo ponudbo za zaključeno družbo – TUKAJ.

 

KONTAKT

Vodja prodaje: Gabrijela Markuš

TEL: 040 454 924

E-mail: gabrijela@resort.si

 

Fireplace Lobby bar

Se nahaja v Wellness & Spa Hotelu Bolfenk****, v 1. nadstropju, pri glavnem vhodu hotela ob glavni recepciji Resorta. V tej lični kavarni hotela Bolfenk vas bomo razvajali z domačimi čaji in ostalimi toplimi napitki, sezonsko ponudbo odličnih lokalnih pijač, vrhunskimi vini in prijetnim ambientom. Ob prižganem kaminu vam bo zelo hitro postalo dovolj toplo, da si boste zaželeli še vročo čokolado s penicami ali pa bo ta samo nagrada za vašega pridnega najmlajšega člana družine. Sladki kavarniški program vključuje dnevno sveže sladice, tortice in ostale prigrizke. V Fireplace Lobby baru Bolfenk vam lahko postrežemo tudi vse iz naše TO-GO ponudbe “za zraven”. 

P.S. Najbolj pridne goste obišče Bolfi, naš krasen hišno-hotelski maček.

Slavnostna silvestrska večerja v objemu gozdov

Svečana silvestrska večerja vključuje:  pijačo dobrodošlice – kozarec penine, pozdrav kuharja in samopostrežni bife, ki sestoji iz novoletnih hladnih predjedi, juh, bogatega izbora mesnih ter zelenjavnih jedi, prilog, solatnega bara in sladkega kotička. Za glasbeno spremljavo bo poskrbel DJ.

Trajanje: od 19:00 do 02:00

 Doplačilo za silvestrsko večerjo v višini 100,00 € za odraslo osebo in 75,00 € za otroka od 2. do 12. leta.

Informacije in rezervacije na Tel.: 026035500 in info@resort.si

KONAKTIRAJTE NAS

Vodja prodaje: Gabrijela Markuš

TEL: 040 454 924

E-mail: gabrijela@resort.si