Family Apartmaji Bolfenk****

Apartmaji ponujajo domačnost in udobje bivanja, ki ga zaokroži posedanje ob kaminu, medtem ko narava poskrbi za obarvanost razgledov. Enkrat na zasnežene vrhove smrek in drugič na čudovito poletno jutro, ko zelena barva zasije v posebnem odtenku. 

Dišečo skodelico vaše najljubše jutranje kave lahko zaužijete na vašem balkonu ali terasi, ki je sestavni del vsakega apartmaja ali pa zaviti v toplo dekco opazujete ptičje stopinje v snegu, medtem ko srkate čaj iz domačih pripravkov. 

Izbirate lahko med različnimi velikostmi apartmajev, ki lahko namestijo od 2 pa vse do 8 oseb. Namestitev ima shrambo za smuči in urejeno javno parkirišče v neposredni bližini.

Na razpolago so luksuzni apartmaji v katerih lahko biva od 2 do 12 oseb ter so opremljeni s kabelsko LCD TV in WI-FI internetom. Superior in Delux apartmaji se nahajajo v bližini Wellness & Spa Hotela Bolfenk in večina njih je direktno povezana z WellNest hišo (ne pa vsi). Premium apartmaji se nahajajo v neposredni bližini hotelov in so novejše izgradnje in modernejše opreme. 


STUDIO APARTMA 2+0 ima poseben vhod iz zunanje strani in je opremljen s kuhinjo (keramična plošča za  kuhanje, pečica, toaster, aparat za kavo, pomivalni stroj, kuhalnik za vodo, hladilnik z zamrzovalnikom), dnevno sobo s kabelsko LCD TV, zakonsko posteljo z zasebno kopalnico s tušem in straniščem.

SUPERIOR APARTMA 3+1: prostorni apartma opremljen s kuhinjo (keramična plošča za kuhanje, pečica, toaster, aparat za kavo, pomivalni stroj, kuhalnik za vodo, hladilnik z zamrzovalnikom), dnevno sobo z jedilnico  (ima raztegljiv kavč, ki se raztegne v udobno ležišče za eno odraslo osebo ali dva otroka, TV kotiček s prekrasnim kaminom), spalnico z zakonsko posteljo (ali dvema ločenima posteljama) in z izvlečnim dodatnim ležiščem, kopalnico s tušem ali kadjo ter s straniščem. Opomba: Apartmaji z zunanjim dostopom se ne nahajajo v apartmajski hiši, ki je povezana s hotelom in WellNest hišo. 

DELUX APARTMA 6+1: prostorni apartma je  opremljen s kuhinjo (keramična plošča za kuhanje, pečica, toaster, aparat za kavo, pomivalni stroj, kuhalnik za vodo, hladilnik z zamrzovalnikom), dnevno sobo z jedilnico (kavč, ki se raztegne v udobno ležišče za eno odraslo osebo ali dva otroka, TV kotiček s prečudovitim kaminom), spalnico z zakonsko posteljo (ali dvema ločenima posteljama) in pomožnim ležiščem, drugo spalnico s tremi posteljami, dve kopalnici s tušem ali kadjo ter s straniščem.

PREMIUM APARTMA 6+2: prostorni apartma je  opremljen s kuhinjo (keramična plošča za kuhanje, pečica, toaster, aparat za kavo, pomivalni stroj, kuhalnik za vodo, hladilnik z zamrzovalnikom), dnevno sobo z jedilnico (kavč, ki se raztegne v udobno ležišče za eno odraslo osebo ali dva otroka, TV kotiček s prečudovitim kaminom), spalnico z zakonsko posteljo (ali dvema ločenima posteljama) in pomožnim ležiščem, drugo spalnico s tremi posteljami, dve kopalnici s tušem ali kadjo ter s straniščem. Apartma ima balkon in nahaja se v apartmajski hiši z dvigalom.

PREMIUM APARTMA 10+2: prostoren premium apartma obsega dva nadstropja. Opremljen je s kuhinjo (keramična plošča za kuhanje, pečica, toaster, aparat za kavo, pomivalni stroj, kuhalnik za vodo, hladilnik z zamrzovalnikom), dnevno sobo z jedilnico (kavč, ki se raztegne v udobno ležišče za dve osebi, TV kotiček s prečudovitim kaminom), spalnico z zakonsko posteljo (ali dvema ločenima posteljama) in pomožnim ležiščem, druga spalnica s tremi posteljami, dve kopalnici s tušem ali kadjo ter s straniščem. V nadstropju višje se nahaja še dodatna spalnica v kateri se nahajata dve ločeni ležišči in velika sedežna garnitura (ki se raztegne v udobno ležišče za 2 osebi), dodatna kopalnica s tušem in straniščem ter prostorna finska savna s počivališčem in tušem.

Najem apartmaja, neomejen vstop na WellNest bazen, posteljnina, brisače in končno čiščenje so vključeni v ceno najema.

PONUDBA: Gostje apartmajev lahko uporabljajo storitve WellNest hiše, katera se razprostira v dveh nadstropjih. V prvem nadstropju se nahaja bazenu z izvirsko pohorsko vodo in masažni bazen z učinki. Neomejeno kopanje v bazenu je vključeno v ceno bivanja.

V drugem nadstropju se nahaja Svet savn (v katerega je možen vstop z doplačilom) s petimi različnimi savnami (finska savna, kromoterapevtska savna, turška parna kopel, aroma parna kopel in hamam savna), ledeno jamo, ohlajevalnim Kneipp bazenom in masažnim bazenom z ogrevano vodo, ponudbo pa zaokrožuje izvrstna ponudba premium masaž in lepotnega programa.

Apartmajska hiša ima shrambo za smučarsko opremo in kolesa kot tudi urejeno parkirišče v neposredni bližini.

ŠPORT IN ZABAVA: odlično mesto za pohodništvo, kolesarstvo, smučanje, SPA in Wellness tretmaje, v sklopu resorta se nahaja tudi večnamensko in nogometno igrišče z umetno travo.

HIŠNI LJUBLJENČKI: dovoljeni ob doplačilu 20,00 € dan.

NASLOV APARTMAJEV

Hočko Pohorje 133, 2208 Pohorje