Forest Apartmaji Videc***

Za udobje v naravi in za veselje na otroških obrazih bodo poskrbeli prostorni apartmaji, ki v obliki dodatnih ležišč ponujajo tudi udobno spanje na pogradih za otroke in mladino. Prostorne terase ponujajo sprostitvene možnosti ob dih jemajočih razgledih.

Apartmaji so različnih velikosti – za 4, 8 ali 12 oseb. Forest Apartmaji Videc so namenjeni predvsem za prijetno bivanje osnovnošolskih otrok, mladine in športnikov. Toplo dobrodošle pa so tudi družine, ki si želijo cenovno ugodnejših počitnic.

Prostorni apartmaji nudijo veliko število pomožnih ležišč in pograd postelj za otroke in mlade. Na voljo so tudi apartmaji različnih velikosti, kateri sprejmejo do 12 oseb. Vsi apartmaji ponujajo brezplačni WI FI internet ter kabelsko TV.


STUDIO APARTMA 2+2 ima poseben vhod iz zunanje strani in je opremljen s kuhinjo (keramična plošča za  kuhanje, pečica, toaster, aparat za kavo, pomivalni stroj, kuhalnik za vodo, hladilnik z zamrzovalnikom), dnevno sobo s kabelsko LCD TV, zakonsko posteljo in nadstropnim pogradom, zasebno kopalnico s tušem in straniščem.

ENOSOBNI APARTMA 6+1: popolnoma opremljena kuhinja (keramična plošča za kuhanje, pečica, toaster, aparat za kavo, pomivalni stroj, kuhalnik za vodo in hladilnik z zamrzovalnikom), dnevna soba z jedilnico (kavč, ki se razprostre v ležišče za eno osebo in dodatni pograd postelja za 2 osebi), spalnica z zakonskim ležiščem in pogradom, kopalnica s tušem in toaleto ter prostoren balkon ali terasa.

DVOSOBNI APARTMA 10+1: polno opremljena kuhinja (steklo-keramična plošča, pečica, grelnik vode, hladilnik z zamrzovalnim predalom), dnevni prostor z jedilnim kotom (sedežna garnitura, ki se razprostre v ležišče za eno osebo in dodaten pograd za 2 osebi), spalnica z zakonskim ležiščem in pogradom, druga spalnica z dvema pogradoma (skupno torej v sobi bivajo 4 osebe), ena kopalnica s tušem in toaleto ter druga kopalnica s kadjo in toaleto, dodaten wc, prostoren balkon ali terasa.

Najem apartmaja, neomejen vstop na WellNest bazen, posteljnina, brisače in končno čiščenje so vključeni v ceno najema.

PONUDBA: Gostje apartmajev lahko uporabljajo storitve WellNest hiše, katera se razprostira v dveh nadstropjih. V prvem nadstropju se nahaja bazenu z izvirsko pohorsko vodo in masažni bazen z učinki. Neomejeno kopanje v bazenu je vključeno v ceno bivanja.

V drugem nadstropju se nahaja Svet savn (v katerega je možen vstop z doplačilom) s petimi različnimi savnami (finska savna, kromoterapevtska savna, turška parna kopel, aroma parna kopel in hamam savna), ledeno jamo, ohlajevalnim Kneipp bazenom in masažnim bazenom z ogrevano vodo, ponudbo pa zaokrožuje izvrstna ponudba premium masaž in lepotnega programa.

Apartmajska hiša ima shrambo za smučarsko opremo in kolesa kot tudi urejeno parkirišče v neposredni bližini.

HIŠNI LJUBLJENČKI: dovoljeni ob doplačilu 20,00 € dan.

NASLOV APARTMAJEV

Hočko Pohorje 133, 2208 Pohorje