Forest hotel Videc***

Prostornost dob in dih jemajoči razgled na zelene gozdove Pohorja, vam bo pozimi pričaral pravo zimsko pravljico, v preostalih letnih časih pa razvajal z razkošno zeleno barvo, ki kar vabi, da se izgubite v skrivnostnem neskončnem gozdu, ki se razprostira pred vami.

Hotel razpolaga z 28 sobami. Vse sobe so dvoposteljne z dvema ali več dodatnimi ležišči, kar je kot nalašč za družine in skupine. V hotelu se nahaja prostorna restavracija s teraso ter priročna shramba za smuči z neposrednim izhodom iz hotela.


Sobe hotela so opremljene s kopalnico s tušem ali kadjo, kabelsko LCD TV in brezplačnim WI-FI internetom. Vse sobe imajo najmanj dve dodatni ležišči (izvlečno ter dodatno ležišče v obliki nadstropne postelje), ki služijo kot dodatno ležišče za 1 odraslega ali 2 otroka do 11,99 let. Večina sob ima udoben in prostoren balkon.

Izbirate lahko med sledečimi tipi sob:

  • Standard dvoposteljno sobo z dvema dodatnima ležiščema
  • Standard dvoposteljno sobo z balkonom ter dvema dodatnima ležiščema
  • Deluxe družinsko sobo z balkonom za do 5 oseb

PONUDBA HOTELA

Recepcija hotela se nahaja v sosednjem Wellness & Spa hotelu Bolfenk****, v katerem se nahaja krasen Lobby bar z dnevno svežimi sladicami.

Hotel razpolaga s ski depojem / hrambo koles, ter manjšim funkcionalnim fitnesom. Nahaja se v neposredni bližini WellNest hiše in športnih igrišč. 

Hotel ponuja najem električnih in gorskih koles, športne opreme in družabnih iger, na recepciji  pa lahko dobite tudi kolesarske in pohodniške zemljevide.

HIŠNI LJUBLJENČKI: dovoljeni ob doplačilu 20,00 € dan.

 

NASLOV HOTELA

Hočko Pohorje 133, 2208 Pohorje