Wellness & Spa hotel Bolfenk****

Po udobje, ki bo razvajalo vse vaše čute. Sonca polne sobe, okusna domača kulinarika s pridihom novega, ki vam jo postrežemo v restavraciji hotela Bolfenk, neposreden dostop do WellNest hiše dobrega počutja, kamor se lahko sprehodite v copatkih in kopalnem plašču, vam obljubljajo vrhunski oddih, kjer vas bomo razvajali na vsakem koraku. Tik preden se boste zleknili v udobno posteljo vas bo v sanje zazibal pogled na nebo polno zvezd, naslednje jutro pa vas bo zbudil vonj sveže pečenega kruha. Skozi okno bo pokukal še sončni žarek, ki obljublja še en čudovit dan v naši družbi in v objemu gozdov. 

Hotel razpolaga z 20 prostornimi nadstandardnimi sobami in med njimi je tudi vaša.


Sobe hotela so opremljene s kopalnico s tušem ali kadjo, čajno kuhinjo, kabelsko LCD TV, sefom in brezplačnim WI-FI internetom. Nekatere sobe imajo dodatno ležišče v obliki sofe, ki lahko služi kot dodatno ležišče za 1 odraslega ali 2 otroka do 11,99 let. Večina sob ima udoben in prostoren balkon.

Izbirate lahko med sledečimi tipi sob:

  • Deluxe dvoposteljno sobo z ločenima ali skupnim ležiščem
  • Deluxe dvoposteljno sobo z balkonom 
  • Deluxe družinsko sobo z balkonom za do 5 oseb

PONUDBA HOTELA

V sklopu hotela se ob vrhunski restavraciji nahaja še udoben Lobby bar.

Hotel je neposredno povezan z WellNest hišo, ki se razprostira v dveh nadstropjih. V prvem se nahaja bazen z ogrevano pohorsko vodo in whirlpool.

V drugem nadstropju se nahaja Svet Savn s petimi različnimi savnami (finska savna, kromoterapevtska savna, turška parna kopel, aroma parna kopel in hamam savna), ledeno jamo, ohlajevalnim Kneipp bazenom in masažnim bazenom z ogrevano vodo, ponudbo pa zaokrožuje izvrstna ponudba premium masaž in lepotnega programa.

Hotel ponuja najem električnih in gorskih koles, športne opreme in družabnih iger, na recepciji  pa lahko dobite tudi kolesarske in pohodniške zemljevide.

HIŠNI LJUBLJENČKI: dovoljeni ob doplačilu 20,00 € dan.

 

NASLOV HOTELA

Hočko Pohorje 133, 2208 Pohorje