Novo leto 2024

Spoštovani gostje,

Najlepši čas v letu se bliža in v Pohorje Village Wellbeing Resortu bi radi, da ga doživite na poseben način. Vabimo vas, da se nam pridružite in ustvarite nepozaben zadnji večer v letu 2023.

V naši čarobni in pravljični lokaciji na Mariborskem Pohorju vam obljubljamo večer poln okusnih presenečenj, čarobnih trenutkov in neponovljivih doživetij. Naša restavracija bo pričarala kulinariko magičnih okusov, obdano z vrhunskim vzdušjem in s prijateljskim osebjem, ki bo poskrbelo, da se boste počutili kot prava zvezda te noči.

Pridružite se nam, da skupaj zaključimo leto v slogu, obdani z lepoto Pohorja in s čarobnostjo prazničnega vzdušja. Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da ustvarite spomine, ki bodo trajali vso leto.

Rezervirajte svojo mizo in si zagotovite svoj prostor na najbolj praznični zabavi leta. Veselimo se, da bomo del vaše novoletne zgodbe.

S spoštovanjem,

Ekipa Pohorje Village Wellbeing Resorta

Slavnostna silvestrska večerja

v prenovljeni Restavraciji Videc

Svečana silvestrska večerja vključuje:  pijačo dobrodošlice – kozarec penine, pozdrav kuharja in samopostrežni bife, ki sestoji iz novoletnih hladnih predjedi, juh, bogatega izbora mesnih ter zelenjavnih jedi, prilog, solatnega bara in sladkega kotička. Za glasbeno spremljavo bo poskrbel DJ.

Trajanje: od 19:00 do 02:00

 Doplačilo za silvestrsko večerjo v višini 75,00 € za odraslo osebo in 50,00 € za otroka od 2. do 12. leta.

Informacije in rezervacije na 02/6035500 in info@resort.si