Vikend ženske energije
11.10. - 13.10.2024 / 2 nočitvi
WELLNESS & SPA HOTEL BOLFENK****
199€/osebo/2 dni

Paket vključuje:

 

  • polpenzion: zajtrk in večerja lokalnih dobrot

  • nastanitev v deluxe dvoposteljni sobi Wellness & Spa hotela Bolfenk****

  • enkratni vstop v Svet savn (16-20h), kjer bodo na voljo detox čaji, sadje in oreščki

  • neomejeno kopanje v bazenu WellNest (odprto vsak dan od 14.00 do 20.00)

  • zemljevid energijske poti Bolfenk s sedmimi energetskimi točkami, katerih vhod se nahaja v neposredni bližini hotela Bolfenk

  • neomejena uporaba hotelskega funkcionalnega fitnesa

  • copate in kopalni plašč v hotelski sobi

  • zunanje parkirišče v sklopu naselja

  • brezplačen WI-FI

Opis programa 

Petek

17:00 – 19:00 SHAKTI DANCE z Majo Lešnik

Sam princip vadbe Shakti Dancea nežno prebuja ženski princip v nas. Odpira sočnost telesnih tokov, mehkost gibanja in ustvarja sproščeno pris(o)tnost.

Shakti Dance prinaša notranjo revitalizacijo in prebuja ustvarjalni potencial, ki nas osvobaja starih vzorcev. Če si želite prebuditi več igrivosti, notranje lepote in zaupanja v življenje, je joga plesa vadba za vas.

Ker je Shakti Dance ozaveščena, uravnotežena, energetska in meditativna jogijska vadba plesa, je zelo odprta, prilagodljiva in usmerjena v naše lastne zmogljivosti.

Sobota

11:00 – 13:00 Joga in vodena meditacija z Anjo Kaloh iz ASTEYA YOGA STUDIA

Joga je povabilo, da povežemo telo, um in duha, vzpostavimo stik s seboj, sprostimo napetosti in se celovito vrnemo nazaj k sebi. Vadba joge združuje povezano gibanje skozi asane, pranajamo in meditacijo. S prakso joge vsakič znova ozavestimo dih in s povezanim tokom asan izboljšamo pretok življenjske energije. S stanjem, ki ga dosežemo na vadbi, se lažje soočimo z vsakodnevnimi izzivi.

Joga, ki jo vodi Anja ni le gibanje telesa, ampak pristna spremljevalka za zdravo življenje. Je filozofija, ki nam pomaga ustvarjati upanje na prijaznejši svet.

Sproščenost, nežnost in spontanost – Objem telesa in duše skozi jogo in vodeno meditacijo

Naše srečanje se začne z uvodno meditacijo in zapisovanjem samoreflektivnih misli na papir. V uvodu bodo na voljo tudi karte »Inner Compass«, katerim lahko postavimo kakšno vprašanje ali jih izberemo intuitivno ter prisluhnemu sporočilu, ki smo ga prejeli. Uvodnemu delu sledi praksa joge, kjer se bomo povezale s svojim telesom. Osredotočile se bomo na iskanje prostora, mehkobe, lahkotnosti ter sočutnosti v tistih delih telesa, ki jih včasih zanemarimo ali pa jih ne sprejemamo v celoti. Skupaj bomo zaključile z obnovitvenimi asanami, nato pa se bomo prepustile vodeni vizualizacijski meditaciji, ki bo še dodatno okrepila naše občutke sproščenosti, nežnosti in notranjega ravnovesja.

Med meditacijo nas bo podpiral zvoček Zaphir in stresalo Pangi.

Po 14:00 / INDIVIDUALNA 20- minutna TERAPIJA

Reiki energetska terapija ali Kranio-sakralna reintegracija ali Energetska terapija – kombinacija Reiki ter Kranio-sakralne reintegracije s Katjo Repnik iz STUDIA TALUSE.

Opis terapij:

Reiki terapevtski postopek deluje s prenosom “univerzalne življenjske energije” ali “qi” skozi roke terapevta v pacientovo telo. Ta energija lahko pomaga odpraviti blokade in obnovi pretok energije v telesu. Ta proces spodbudi naravno zdravljenje, zmanjša stres, spodbudi sprostitev ter prispeva k fizičnemu in čustvenemu ravnovesju.

Kranio-sakralna reintegracija je oblika terapije, ki se osredotoča na subtilne ritmične gibe tekočine cerebrospinalnega sistema, ki obdaja možgane in hrbtenjačo. Terapevt s posebnimi tehnikami rahlega pritiska in manipulacij skuša uravnotežiti to tekočino in s tem vplivati na splošno zdravje in dobro počutje.

Kranio-sakralna reintegracija lahko pomaga sprostiti napetosti v tkivih okoli glave in hrbtenice, kar lahko izboljša delovanje centralnega živčnega sistema. 

Darilo vsaki udeleženki: informiran kristalček.

OPOMBA: Ob rezervaciji prejmete svoj termin individualne terapije/prosimo, da nam sporočite za katero terapijo ste se odločili.

MOŽNOST INDIVIDUALNEGA OBISKA POSAMEZNE DELAVNICE ALI TERAPIJE – 40,00 €/osebo

Možnost rezervacije na info@resort.si ali tel.: +386 2 603 55 00

Doplačila
 • turistična in promocijska taksa: 2,5 €/osebo/noč
 • prijavnina: 1,50 €/osebo
 • izposoja E-kolesa s čelado in ščitniki: od 50 €
 • piknik košarica: od 28 €
 • povratni gondolski prevoz 10 €/osebo
Popusti
 • otroci do 2. leta – brezplačno
 • otrok od 2. do 6. leta na dodatnem ležišču – 50% popusta
 • otrok od 6. do 12. leta – 30% popusta